УЗД при вагітностівід 1 000 грн
УЗД вагітності 3D,4D, HD Life двійня2 000 грн
УЗД вагітності 3D,4D, HD Life1 000 грн
Скринінг І триместру (вартість узд+аналіз 2500+2500=5000 грн)2 500 грн
Узд при вагітності у Львові(25)
УЗД визначення вагітності700 грн
УЗД 1-го триместру вагітності740 грн
УЗД 3-го триместру вагітності970 грн
- Wi-Fi зона,
Багатопрофільна медична клініка «IQMED» надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду. Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, ендокринологія доросла та дитяча психіатрія, неврологія, гастроентерологія, акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів. ще
УЗД при вагітностівід 640 грн
Біофізичний профіль плода640 грн
Скринінгове обстеження 1-го триместру вагітности750 грн
УЗД раннього терміну вагітности700 грн
- Wi-Fi зона,
В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно ще
УЗД при вагітностівід 520 грн
Біофізичний профіль плоду520 грн
УЗД І-го триместру вагітності800 грн
УЗД І-го триместру вагітності з оцінкою ризиків розвитку плоду методом Астрая1 725 грн
- Генератор в клініці,
УЗД при вагітностівід 700 грн
Ультразвукова діагностика (УЗД) на ранніх термінах вагітності (до 10 тиж)700 грн
- Wi-Fi зона,
Дельта Мед - це українсько-ізраїльський багатопрофільний медичний центр. Діагностика та лікування у клініці проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів. Дельта Мед об'єднав команду провідних спеціалістів з багатим клінічним досвідом та науковим добутком. Основними напрямками роботи є консультативний, діагностичний, денний стаціонар, хірургія одного дня. ще
ЕХО плода800 грн
УЗД вагітності ранніх термінів (до 11тижнів)700 грн
УЗД плоду при вагітності 1триместр750 грн
CenterUP - це місце, де цінують час і комфортне перебування пацієнта! Медичний центрі UP об’єднав у собі медичних спеціалістів з великим досвідом роботи, які працюють на новітній експертній медичній апаратурі і телемедичних пристроях. ще
УЗД при вагітностівід 150 грн
Планове експертне УЗД для одноплодової вагітності1 500 грн
Експертне УЗД (термін вагітності 11-40 тижнів), триплодова вагітність2 000 грн
Експертне УЗД (термін вагітності 11-40 тижнів), двоплодова вагітність1 470 грн
- Wi-Fi зона,
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
УЗД при вагітностівід 520 грн
Біофізичний профіль плоду520 грн