УЗД при вагітностівід 2 500 грн
Скринінг ІІ триместру2 500 грн
УЗД для вагітних в 2-му триместрі у Львові(22)
УЗД при вагітностівід 860 грн
УЗД 2-го триместру вагітності860 грн
- Wi-Fi зона,
Багатопрофільна медична клініка «IQMED» надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду. Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, ендокринологія доросла та дитяча психіатрія, неврологія, акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів. ще
УЗД при вагітностівід 400 грн
Скринінгове обстеження 2-го триместру вагітности. 60 хв.990 грн
УЗД багатоплідної вагітности (додаткова оплата). 30 хв.400 грн
- Wi-Fi зона,
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає широкий спектр медичних послуг, зокрема в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Тут кожен пацієнт отримує індивідуальну увагу та піклування. З повагою до Вас та Вашого здоров'я, ми прагнемо забезпечити високоякісну медичну допомогу в дружній атмосфері. ще
УЗД при вагітностівід 1 600 грн
Експертне УЗД трійні у 18-21, 28-32 тижнів2 500 грн
Експертне УЗД двійні у 18-21, 28-32 тижнів2 000 грн
Експертне УЗД плода у 18-21, 28-32 тижнів1 600 грн
- Wi-Fi зона,
В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно ще
УЗД при вагітностівід 800 грн
УЗД ІІ-го триместру вагітності (скринінг 18 - 22 тиж. вагітності), одноплідна1 100 грн
УЗД ІІ-го триместру вагітності (14-18 тиж)800 грн
УЗД вагітності при гострому зверненні800 грн
- Wi-Fi зона,
Дельта Мед - це українсько-ізраїльський багатопрофільний медичний центр. Діагностика та лікування у клініці проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів. Дельта Мед об'єднав команду провідних спеціалістів з багатим клінічним досвідом та науковим добутком. Основними напрямками роботи є консультативний, діагностичний, денний стаціонар, хірургія одного дня. ще
УЗД при вагітностівід 850 грн
УЗД плоду при вагітності 2триместр850 грн
УЗД плоду при вагітності 2триместр двійня950 грн
CenterUP - це місце, де цінують час і комфортне перебування пацієнта! Медичний центрі UP об’єднав у собі медичних спеціалістів з великим досвідом роботи, які працюють на новітній експертній медичній апаратурі і телемедичних пристроях. ще
УЗД при вагітностівід 1 000 грн
Експертне УЗД (термін вагітності 11-40 тижнів), триплодова вагітність2 000 грн
Скринінг ІІ триместру вагітності, прицільний анатомічний скриніг плода (18-22 тиж.)1 500 грн
Скринінг ІІ триместру вагітності, прицільний анатомічний скриніг плода (18-22 тиж.) двоп.1 900 грн
- Wi-Fi зона,
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
УЗД при вагітностівід 800 грн
УЗД ІІ-го триместру вагітності (14-18 тиж)800 грн
УЗД вагітності при гострому зверненні800 грн
УЗД при вагітностівід 850 грн
УЗД плоду при вагітності 2триместр850 грн
УЗД плоду при вагітності 2триместр двійня950 грн
- Wi-Fi зона,
FemiLux - медичний центр з турботою про здоров'я кожної жінки у вашій родині Наша місія - бути вашою підтримкою, турбуючись про жінку в будь-якому періоді її життя. Професіоналізм наших лікарів, комплесний підхід, емпатія гарантують якісну медичну допомогу та підтримку, створюючи атмосферу затишку та розуміння за буд-яких обставин. Ми надаємо послуги: консультації: акушер-гінеколога, дитячого та підліткового гінеколога, ендокринолога, уролога, нутриціолога, невропатолога. УЗД малого тазу, вагітності всіх термінів, молочних залоз, черевної порожнини, щитовидної залози, урологічне. Масаж ручний лікувальний та доглядовий ще
УЗД при вагітностівід 950 грн
УЗД 2 скринінг 18-21 тиж. з доплерометрією950 грн