- Паркінг,
КТвід 380 грн
Рентгенвід 140 грн
УЗДвід 1 000 грн
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
Клініка спеціалізується на акушерстві, гінекології, дитячої гінекології, імунології. Консультативний прийом, лабораторна діагностика в гінекології, інструментальні методи досліджень: цифрова кольпоскопія, вагінальне УЗД ОМТ. Біопсія і хірургічне лікування патології шийки матки, амбулаторна хірургія у гінекології під місцевою анестезією. ще
пр. Свободи, 22, 1 поверх. На карті
Подільський , м.Нивки, м.Сирець
UBL clinic працює у напрямку «Сучасна медицина для жінки та дитини». Крім лікарських консультацій та лікування, UBL clinic має діагностичні пропозиції щодо ультразвукової діагностики (УЗД), ЕКГ та повного спектру лабораторних аналізів. ще
вул. Воздвиженська 3. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Клініка «Світ зору» пропонує комплексне обстеження здоров'я очей, весь спектр досліджень на найсучаснішому обладнанні, а також консультації вузькопрофільних фахівців. Все це - і для дітей і для дорослих. ще
вул. Шмідта, 26-Б. На карті
Подільський , м.Тараса Шевченка
«Оксфорд Медікал» на Виноградарі – це сучасний багатопрофільний медичний центр для дорослих та дітей. Тут ви можете здати аналізи, зробити УЗД, отримати консультації лікарів різних спеціальностей, а також пройти лікування у денному стаціонарі. Клініка оснащена новим обладнанням, що дозволяє проводити точні обстеження та надавати якісну медичну допомогу для дорослих та дітей. ще
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження. ще
вул .Оболонська, 6. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
Медичний центр PULSE пропонує інформативну та доступну діагностику стану організму, а саме ультразвукову діагностику, електрокардіографію, дерматоскопію та інші види функціонального дослідження організму ще
вул. С. Данченка, 1. На карті
Подільський , м.Нивки, м.Почайна, м.Оболонь
вул. Щекавицька, 7/10. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Медичний центр «Педіатрія з любов’ю» – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну. ще
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время