Діагностичний центр

UBL clinic працює у напрямку «Сучасна медицина для жінки та дитини». Крім лікарських консультацій та лікування, UBL clinic має діагностичні пропозиції щодо ультразвукової діагностики (УЗД), ЕКГ та повного спектру лабораторних аналізів.

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 17:00
  • нд : вихідний

вул. Воздвиженська 3

Подільський, м.Контрактова площа

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Сьогодні вперше відвідали клініку та познайомились з лікарем Юлією Балацькою. Робили дитині УЗД. Отримали лише позитивні емоції та враження. Лікар чуйна, компетентна та уважна. Запропонувала декілька можливих варіантів вирішення проблеми, детально проконсультувала. Щиро вдячні за сервіс! Буду рекомендувати лікаря своїм знайомим та з радістю повернуся сама

Леся і Софія , 08.02.25

Дуже приємна та компетентна лікарка. Візитом задоволена.

Ольга , 13.11.24

Я благодарна клинике за сервис и внимание, прием состоялся точно по времени, абсолютно никаких претензий. Визитом в клинику осталась довольна. Доктор УЗИ специалист меня очень приятно удивила, молодая, но очень грамотная, хорошо все рассказывает и описывает, все показала на диагностике. Я довольна клиникой и буду клинику рекомендовать, очень хорошие специалисты

Надежда, 13.03.24

Проведенням діагностики задоволена, дякую.

Катерина, 12.03.24
Центри поблизу