- Паркінг,
- Оплата карткою,
Діагностика захворювань серця і судинвід 250 грн
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
Головний напрямок клініки CALM (Калм) – стоматологія, лазерна дерматоонкологія, трихологія. Ми використовуємо лазерні методики для видалення новоутворень, усунення дефектів шкіри та вікових змін. Безболісно, безпечно, швидко та ефективно проблеми зі шкірою вирішують у клініці CALM. А також представлено усі види ін'єкційних методик для покращення зовнішності, усунення зморшок та ліфтингу, видалення татуювань та татуажу, лазерна епіляція. ще
Центр медицини болю SPRAVNO – перша в Україні спеціалізована експертна клініка лікування хронічного болю. Наша команда лікарів різних спеціальностей володіє всіма методами діагностики та лікування хронічного болю. Ми діємо у відповідності зі світовими стандартами та протоколами лікування болю, які визнані міжнародними медичними спільнотами. ще
вул. Межигірська, 28. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Мережа “Модна Оптика” працює в Києві з 2004 року. Обладнання для кабінетів ретельно підбирається. Персонал регулярно проходить тренінги щодо актуальної медичної інформації. ще
пр. Василя Порика, 3. На карті
Подільський , м.Нивки, м.Сирець, м.Оболонь
DIACUK Clinic –це медичний центр, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, зокрема раку шкіри, меланоми та інших новоутворень. Ключовими напрямами роботи клініки є онкодерматологія та дерматохірургія, в тому числі MOHS хірургія. ще
Медичний центр «Педіатрія з любов’ю» – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну. ще
ДІАВІТА ІНСТИТУТ – сучасний медичний простір у класичній європейській концепції. Історична будівля з окремою територією та зручним паркінгом. › Експертний центр здоров’я жінки › Експертний центр нефрології та діалізу Комфорт індивідуального підходу та мистецтво Вашого комфорту, науковий досвід та передові світові технології точної діагностики та ефективного лікування. ще
вул. Костянтинівська, 75, офіс 309. На карті
Подільський , м.Тараса Шевченка
Центр репродуктивної медицини Nativita (Натівіта) спеціалізується на проведенні лікувально-діагностики заходів, пов'язаних безпліддям. Фахівці центру розробляють індивідуальне лікування для сімейних пар, спираючись на останні досягнення в біомедичних технологіях. ще
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время