Сторінка 16. Сторінка 16: УЗД в Києві(289)
від 400 грнУЗД
- Оплата карткою,
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я ще
- Пн-Нд: 7:30-21:00
м. Київ, просп. Петра Григоренка, 22/20. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
УЗДвід 410 грн
Зсувно-хвильова еластографія + компресійна еластографія (при наявності вогнищевої патології) (до 2-х вузлів включно)810 грн
Компресійна еластографія при наявності вогнищевої патології870 грн
Зсувно хвильова еластографія печінки для визначення ступеню фіброзу за шкалою METAVIR1 060 грн
- Оплата карткою,
Нова сучасна клініка «Гармонія Здоров'я» на лівому березі Києва (РК Great) пропонує: консультативні послуги для дорослих та дітей, ультразвукову діагностику всього організму, пройти гастроскопію та колоноскопію, вакцинацію, здати аналізи та швидко отримати результати. Укласти декларацію із сімейним лікарем собі, своїм дітям та батькам, отримати стаціонарне лікування. Клініка оснащена всім необхідним медичним обладнанням для якісної діагностики та оперативних втручань. ще
УЗДвід 250 грн
Еластографія лімфатичних вузлів (1 група вузлів)250 грн
Еластографія нирок600 грн
Еластографія підшлункової залози600 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар. ще
УЗДвід 500 грн
УЗД слинних залоз400 грн
УЗД тимуса (вилочкової залози)400 грн
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту. ще
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Сб: 9:00-16:00
- Нд: вихідний
вул. Макіївська, 8. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
УЗДвід 380 грн
Ехосальпінгографія (дослідження прохідності маткових труб під контролем УЗД)4 000 грн
Запис відео УЗД на флеш-носій380 грн
УЗД, ультразвукове дослідження фолікулометрія690 грн
«Мати та дитина» є спеціалізованими медичними установами, фахівці яких на професійному рівні займаються проблемами репродуктивного здоров'я, вагітності, пренатальної діагностики, гінекології та урології. Щорічно в центрах «Мати та дитина» допомогу отримують сотні пар, які мріють стати батьками. Кожного пацієнта центру «Мати та дитина» оточує турбота, комфорт та психологічна підтримка ще
- Пн-Пт: 9:00-17:00
Запис відео УЗД на флеш-носій380 грн
УЗД, ультразвукове дослідження фолікулометрія690 грн
УЗДвід 1 000 грн
УЗ дослідження скронево-нижньощелепного суглоба1 000 грн
«Smart Medical Center» надає широкий вибір діагностичних послуг високої якості. Гарне обладнання німецького, українського і південнокорейського виробництва, поряд з кваліфікованими фахівцями забезпечують клієнтам максимально точні результати після досліджень. Серед достоїнств також варто відзначити затишні приміщення, створюють виняткову атмосферу комфорту всередині діагностичного відділення. ще
- Пн-Нд: 7:30-21:00
вул. Левка Лук'яненка, 19. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська, м.Героїв Дніпра
УЗДвід 360 грн
Зсувно-хвильова еластографія + компресійна еластографія730 грн
УЗД лімфатичної системи (діти)550 грн
УЗД лімфатичної системи530 грн
- Оплата карткою,
«ГРАВІМЕД» - прогресивний лікувально-діагностичний центр, розташований на Оболоні. Клініка має зручне розташування, що дозволяє без проблем дістатися в неї з будь-якого кінця міста. Тут можна пройти комплексну діагностику і лікування захворювань. Установа має УЗД-апарати експертного класу, обладнання для проведення ЕКГ, кардіотокографії і цифрової кольпоскопії, а також власну клінічну лабораторію. ще
- Пн-Пт: 8:30-19:30
- Сб: 9:00-18:00
- Вс: выходной
проспект Володимира Івасюка 12Д. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
УЗДвід 450 грн
Ехосальпінгографія (визначення прохідності маткових труб під контролем УЗ)3 200 грн
УЗД регіональних лімфовузлів500 грн
УЗД слинних залоз500 грн