Медичний центр Верум

• Паркінг,
  • Генератор в клініці,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Медичний центр Верум орієнтований на вирішення питань жіночого здоров'я. Висококваліфіковані акушери-гінекологи центру є фахівцями з багаторічним досвідом роботи, експертами міжнародного і національного рівня. У медичному центрі «ВЕРУМ» ви можете звернутися і до фахівців інших спеціальностей, які також працюють в темі жіночого здоров'я. ще

• Пн-Пт: 8:00-21:00
  • Сб-Вс: 9:00-21:00

вул. Деміївська 13, оф. 3. На карті

Голосіївський , м.Деміївська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Основна спеціалізація медичного центру Верум - це гінекологія і акушерство, відповідно і діагностичні послуги центру пов'язані саме з цим напрямом в медицині. Лабораторна та інструментальна діагностика проводиться на експертному рівні фахівцями з багаторічним досвідом роботи для жінок в різні періоди її життя. Центр співпрацює і з європейськими медичними клініками і залучає міжнародних експертів за бажанням пацієнта.

Переваги діагностичного відділення медичного центру Verum (Верум)

Чому варто вибрати саме медичний центр Verum (Верум):

• мультидисциплінарний командний підхід;
  • високі етичні стандарти роботи;
  • високотехнологічне обладнання;
  • активна співпраця з європейськими медичними клініками і експертами;
  • медицина stress free - діагностика і лікування без стресу.

В центрі не просто надають медичну допомогу високого класу, але і супроводжують жінку в усі періоди життя, створюють атмосферу безпеки, довіри і комфорту.

Оснащення медичного центру Verum (Верум)

Устаткування діагностичних кабінетів центру Verum:

• флагманський апарат для ультразвукової діагностики в гінекології, репродуктології та перинатології Voluson E8 BT15 виробництва Австрії (General Electric);
  • сучасне ендоскопічне обладнання для малоінвазивних хірургічних втручань виробництва Німеччини (Karl Schtorz).

У медичному центрі Verum (Верум) проводять такі обстеження:

• фолікулометрія;
  • УЗД органів черевної порожнини;
  • УЗД молочних залоз;
  • УЗД нирок;
  • УЗД щитовидної залози;
  • УЗД сечового міхура;
  • УЗД м'яких тканин і лімфатичних вузлів;
  • УЗД органів малого тазу;
    • судин шиї і голови;
    • судин нижніх кінцівок.

Додаткові переваги медичного центру Верум:

• працюють без вихідних з 8.00 до 20.00
  • зручне розташування: поруч зі стації метро «Деміївська», є зручний під'їзд на автомобілі;
  • наявність аптечного пункту.

Клініка досить зручна, комфортна та простора. Є все необхідне для якісного обстеження. Загалом візит пройшов досить непогано в даній клініці, нам все дуже сподобалося.

Анна, 10.01.2025

Все було дуже гарно, я відкрила для себе нову клініку. Я дуже задоволена сервісом і професійністю спеціалістів, мені сподобалося. Думаю, що в клініку звернуся ще, планую зробити додаткові обстеження, все дуже швидко і якісно

Інна, 23.12.2024

Дуже задоволена. Це справжній лікар із великої літери.

Наталія , 18.12.2024

Клініка просто супер, чудові лікарі, прекрасний та чуйний медперсонал. Клініка дійсно мені сподобалася, зразу записалася ще на повторні візити до лікарів у дану клініку.

Тамара, 14.08.2024

Все пройшло дуже добре, мені дуже сподобалося, кваліфіковано, дуже швидко і без ніяких нарікань, я задоволена візитом в клініку

Світлана, 09.07.2024
Дивитися всі відгуки