Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Івана Крамського
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
До клініки у мене не було ніяких зауважень, гарно ставилися. Лікар УЗД спеціаліст дуже приємна людина, приємне спілкування, лікар має почуття гумору, що дуже сподобалося
Я задоволена осблуговуванням в клініці та проведенням діагностики, все пройшло добре, дякую.
Все добре було, задоволена візитом до клініки, дякую.
Дуже сподобалася клініка. Все було чудово.
Клініка комфтортна, проведенням діагностики я задоволена. Дякую.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Є багато кваліфікованих спеціалістів у клініці, загалом все пройшло дуже добре.
В клініці дуже приємний персонал на ресепшен, лікар діагностики дуже уважний, гарно провели діагностику, лікарем дуже задоволені
Сподобалася клініка. Все було чудово та професійно. Лікар який проводив діагностику теж дуже професійний, уважний, ввічливий спеціаліст. Обслуговування у клініці було на найвищому рівні, наші всі побажання були враховані. Пройшло все просто прекрасно, тільки позитивні відгуки про цю клініку. При потребі будемо ще звертатися у цю клініку обов'язково.
Діагностика пройшла швидко, гарний сервіс, гарне обслуговування. В клініці чисто, приємно. До персоналу зауважень не було. В клініку буду звертатися на діагностику, якщо буде необхідно
В клініці дуже гарний персонал, дуже швидко і гарно відповідають, індивідуально приділяють увагу кожному клієнту. Діагностику провели швидко і все було дуже приємно
Сподобався сервіс, лікар УЗД, був уважним до деталей. Усе пройшло добре.
Сподобалась клініка.Все нормально пройшло.
Гарне відношення спеціаліста, що робила мені ЕКГ, усе швидко зробила, зауважень не маю.
Все пройшло чудово, надали певну інформацію, прописали лікування, обстеження зробили як мені було потрібно
Все добре пройшло. Все пояснили, розказали.
Візит пройшов добре – приїхав, швидко обслужили, все зробили чудово. Залишився задоволений.
В клініці є цікава "фішка", а саме, завжди коли приходиш в клініку, то на ресепшен кажуть що у них не працює термінал, а коли прошу спробувати, то термінал раптом починає працювати, за це я знизив бал за роботу клініки. Що до проведення діагностики, то питань нема, висновок показав сімейному лікарю, у лікаря теж не було питань
Загалом залишилась задоволена, окрім того, що довелось чекати понад годину.
Консультація пройшла чудово. Усі були привітні.
І дівчаткам у реєстратурі, і УЗД- спеціалісту, який проводив мені УЗД діагностику, 5 зірок! Особливо мені сподобався лікар, дякую йому! Він дуже шанобливий, терплячий, до такого хочеться ще приходити! Дай Боже йому здоров'я! Пішла після діагностики з легким серцем! Якщо у нас усі лікарі будуть такими, то наша медицина не помре!
Ми з сином дуже задоволені візитом до клініки, лікар був дуже уважний. В той же день ми змогли зробити інші аналізи, що дуже зручно.
Мне очень понравилось. Очень квалифицированный УЗИ специалист. Я очень благодарна. И если понадобится, буду обращаться в вашу клинику. Доктор очень приятная, профессионал своего дела.
Записывалась на диагностику на УЗИ. Доктор хороший, все рассказал. Осталась очень довольна
Мені дуже сподобалося. І по часу вчасно, і апаратура хороша. Хороше відношення до клієнта. Відмінно.
Доктор-УЗД очень внимательный, профессиональный подход к своему делу. Я осталась очень довольна визитом.