HB Medical — це лікувально-діагностичний центр, у якому надають сучасну медичну діагностику із застосуванням інноваційних технологій. У центрі вам можуть запропонувати такі діагностичні дослідження, як: МР-ангіографія, МРТ без контрасту і з контрастом. Діагностику проводять кращі лікарі України ще
Сторінка 4. Сторінка 4: КТ щелепи в Києві(50)
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал. ще
- Пн-Нд: 9:00-21:00
вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3). На карті
Святошинський , м.Нивки, м.Сирець, м.Почайна, м.Оболонь
КТвід 590 грн
КТ 2 щелепи+ КТ СНЩС+ТРГ1 950 грн
Комп`ютерна томографія фрагмент щелепи 4*4 (Тільки з направленням)500 грн
Комп`ютерна томографія 2 щелепи950 грн
- Оплата карткою,
Dr.Care Clinic- сучасна клініка цифрових технологій, укомплектована всім необхідним обладнанням для лікування та діагностики. В клініці представлені всі напрямки: терапія, ендодонтія, хірургія , ортопедія, ортодонтія, пародонтологія. Лікуємо без болю та уві сні. Ми бачимо лікування якісним, комфортним та безболісним, а Dr.Care Clinic-місцем, куди хочеться повертатися ще
- Пн-Сб: 9:00-20:00
- Вс: выходной
Проспект Берестейський (Перемоги) 5-В. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна
КТвід 1 000 грн
Комп'ютерна томографія двох щелеп (Акційне)1 000 грн
- Оплата карткою,
Стоматологічна клініка «Оксфорд Медікал» – це місце, де подбають про здоров'я та красу ваших зубів. У клініці зібрано команду досвідчених висококваліфікованих лікарів, встановлено новітнє обладнання та застосовуються сучасні підходи до лікування. Забезпечення якісних стоматологічних послуг та комфорт кожного пацієнта – головні пріоритети у роботі всіх спеціалістів «Оксфорд Медікал». ще
КТвід 850 грн
КПКТ верхньої і нижньої щелеп у прикусі1 100 грн
КПКТ верхня і нижня щелепи + ВНЧС (зач. рот)1 100 грн
КПКТ верхня і нижня щелепи + гайморові пазухи1 300 грн
- Оплата карткою,
Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів. Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату! ще
- Пн-Нд: 9:00-20:00
Виготовлення Комп'ютерної Томографії - сегмент щелепи550 грн
Виготовлення Комп'ютерної Томографії - (1 щелепа)700 грн
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-16:00