Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Омега-Київ» на Малишко

Діагностичний центр
  • Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Андрія Малишка, 39. На карті

Дніпровський , м.Чернігівська

К-сть відгуків

272
Рекомендації

253

7

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Я раніше МРТ робила в інших клініках, клініка найкраща з усіх де я була, у мене найкращі враження за все моє життя. Гарне обслуговування і відношення до пацієнтів, я дуже задоволена клінікою і буду клініку рекомендувати

Леся, 10.04.2024

Сподобався лікар УЗД - дуже лояльна людина, а також сподобався сам персонал - дуже милі та приємні дівчата.

Дарʼя, 08.04.2024

Діагностику провели добре. Клініка пішла на зустріч і результат діагностики видали в той же день

Павло, 05.04.2024

Все сподобалось - це був візит дитини, персонал поводився дуже професійно, дитина залишилась задоволеною.

Софія, 04.04.2024

Все було добре, діагностику провели без зауважень. Обслуговування сподобалося

Петро, 27.03.2024

Дуже задоволені даною клінікою. Все пройшло доволі нормально, зручно, комфортно та грамотно. Дуже сподобалося обслуговування у клініці, швидкість надання послуг теж було на найвищому рівні. Результати обслідування отримали дуже швидко, це нам сподобалося. Будемо радити цю клініку всім своїм знайомим.

Борис, 23.03.2024

Дуже сподобалася клініка. Досить зручне розташування цієї клініки. Уже не вперше користуюся послугами цієї клініки, тому тут як завжди надають дуже кваліфіковану допомогу. 

Вікторія, 15.03.2024

Хороша клініка, все пройшло чудово.Сама клініка сподобалася, дужу уважні дівчата на рецепції. Все розказали про діагностику, все пояснили, були зі мною дуже привітні та уважні. Все дуже добре було. 

Олена, 04.03.2024

Прийняли чітко за часом, десять хвилин й вже був вільним, наступним ранком забрав висновок.

Михайло, 22.01.2024

Очень приветливый весь персонал, особенно девочки, обслуживающие кабинет МРТ - они были очень внимательны. Спасибо им.

Лариса, 17.01.2024

Не рекомендую звертатися в цей центр. Записувалася на УЗД щитоподібної залози за телефоном, з'ясувала вартість послуги. Адміністратор сказала,що прослухають запис мого дзвінка. Після прослуховування вона сказала,що дійсно було сказано те , але платіть всю суму.

Любов , 15.01.2024

Усе зробив, що хотів. Залишився задоволеним.

Євгеній, 06.01.2024

Сподобалось все у клініці. Дуже гарно, сучасно, зручно.

Олександр, 23.12.2023

Дуже гарна клініка. Оцінка десять балів. Все чудово, добре, молодці всі.

Валентина, 18.12.2023

В клініку зверталась вже не перший раз, мені все подобається. В клініці спокійна атмосфера, гарні спеціалісти, дівчата на ресепшен дають всю необхідну інформацію, все було добре 

Ірина, 15.12.2023

Усе пройшло супер! Залишилась задоволеною.

Анастасия, 12.12.2023

Все дуже сподобалось. Персонал уважний, ввічливий. Немає ніяких зауважень. Дякую.

Антоніна, 02.12.2023

Все було добре, дуже чемно, що незрозуміло, все пояснюють, сподобалось

Олександр, 01.12.2023

Все було дуже добре, персонал дуже ввічливий, мені все сподобалось

Катерина, 07.11.2023

Мені дуже сподобалось, все легко, швидко і доступно

Світлана, 12.10.2023

Усе сподобалось - прийняли вчасно, зробили швидко, персонал професійний.

Світлана, 06.10.2023

Нормальні умови для очікування. Лікар, що проводив мені діагностику, проконсультував мене, не тільки по УЗД, а й взагалі що може бути та на що мені треба звернути увагу.

Алла, 15.09.2023

Візитом у клініку залишилась задоволена, і відношенням персоналу, і взагалі сама клініка гарна. Особливо мені сподобалась робота анестезіолога, який допомагав моїм дітям робити діагностику, на жаль я не запам'ятала, як його звуть, але він був дуже уважним і професійним. На разі, якщо знов знадобиться звертатись за складною діагностикою, якої немає у нашому місті, не зважаючи на те, що їхати далеко, я знов буду звертатись до них! Клініку рекомендую.

Аріна, 03.02.2022

В клинике мне всё понравилось, и обслуживание, и персонал и обстановка.

Аліса, 10.11.2021

Я осталась недовольна только профессиональными качествами работника клиники, которая вводила мне в вену контраст для диагностики. Она делала это неумело, что в конце мне стало плохо. А в остальном я осталась довольна.

Оксана, 13.10.2021
Центри поблизу