Відгуки про діагностичний центр Клініка еферентної терапії лікаря Чорномиза
- Оплата карткою,
- Пн-Вс: 8:00-18:00
вул. Гетьмана Павла Полуботка, 32. На карті
Дніпровський , м.Дарниця, м.Чернігівська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Чудові лікарі у цій клініці, дійсно класні спеціалісти. Сервіс обслуговування у даній клініці на шикарному рівні, весь колектив чудовий та уважний. Все дуже подобається у клініці, завжди звертаюся саме у цю клініку за медичною допомогою, якщо є така потреба.
Сподобався сервіс - прийняли за часом, запропонували каву, лікар діагност перед проведенням діагностики усе пояснив та провів гастроскопію. Залишився цілком задоволеним.
Дуже все сподобалось, колектив - молодець!
Усе відбулось так, як треба - ніяких затримок, ніяких непорозумінь. Все чітко, ясно - прийшла, зробила, що мені було потрібно, й пішла. Чітка, професійна праця лікарів.
Лікар Гінеколог яка проводила мені Кольпоскопію не адекватно себе поводила, задавала не коректні питання стосовно дітей та моєї ваги. Мені не сподобався візит
Робота УЗД спеціаліста мені сподобалася, лікар все розповів, залишилася задоволена
В клініці гарний УЗД спеціаліст, спеціаліст вищий клас. В інших клініках мені не могли поставити діагноз, а тут лікар молодець! На всі питання лікар відповідав. Я живу в іншому місті, але буду спеціально приїжджати саме в цю клініку.
Пройшло все добре. У клініці сподобалось.
Работают доброжелательные, простые люди, без пафоса. Врач проводивший мне плазмаферез интересно рассказывал что и как всё происходит. Осталось чувство, что хочется приходить ещё.
Перше враження при відвідуванні клініки, це ставлення зустрічаючого адміністратора, як на мій погляд, її спілкування було дуже не коректним. До того ж я прийшла до клініки, щоб зробити дуоденальне зондування, але у спеціаліста чомусь не вийшло зробити цю діагностику. Звичайно, можливо це й не провина лікаря, але сам факт - я не отримала того, за чим йшла до клініки.
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Отримала усе на що розраховувала, тому звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
Сам директор робив діагностику. Я задоволена.
Откачивали желчь. Сервисом доволен. Отношение с терпением, пониманием. Спасибо.