Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Омега-Київ», Центр хірургії на Максимовича

Діагностичний центр
  • Оплата карткою,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

вул. Максимовича, 10. На карті

Голосіївський , м.Васильківська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Обслуговування сподобалося, але не надали поки опис, на який я розраховувала, очікую.

Наталія, 16.01.2025

Була у клініці вперше, враження залишилося доволі позитивне про цю клініку. Зауважень абсолютно ніяких немає, медперсонал у клініці чудовий, обслуговування на високому рівні.

Олена, 15.01.2025

В клініці все пройшло чудово, зауважень не маю, задоволена обслуговуванням, дякую.

Вікторія, 14.01.2025

Візит пройшов добре. Дуже все сподобалося у клініці.

Євгенія, 08.01.2025

Дуже хороша клініка, гарне відношення до пацієнтів у цій клініці. На рецепції працюють дуже приємні дівчата, які професійно виконують свою роботу. Загалом нам дуже все сподобалося в даній клініці.

Людмила, 08.01.2025

Добре пройшов візит в даній клініці. Все було чудово.

Єлизавета, 08.01.2025

Візит добре пройшов, все дуже сподобалося в цій клініці.

Анонімно, 08.01.2025

Клініка дуже сподобалася. Все досить добре було в цій клініці.

Олександр, 26.12.2024

До проведення МРТ в принципі питань не маю, але опис зробили дуже швидко, я отримала його через 10 хвилин, він не по суті і його висновки не відповідають попереднім, мені все це не сподобалося.

Тетяна, 23.12.2024
Відповідь клініки
Доброго дня, Тетяно! Нам прикро, що у Вас лишилися негативні враження від відвідування нашого медичного центру. На МРТ дослідження вас було направлено лікарем з метою спростування діагнозу. Нашими фахівцями було проведено сканування згідно існуючого протоколу з дотриманням всіх правил. Фахівець, який здійснював опис Вашого дослідження, детальним чином описав всі органи та зміни, які він побачив. З повагою, медичний центр Омега-Київ
25.12.2024

В даній клініці все було добре. Візит у нас пройшов просто чудово. Дякуємо.

Наталія, 20.12.2024

Все в порядку, обслуговуванням задоволена, дякую.

Світлана, 17.12.2024

Клініка просто чудова, обслуговування у клініці надзвичайно чудове. На рецепції працюють хороші та уважні дівчата, які все вміло підкажуть та проводять до потрібного кабінету. Лікарі у клініці теж чудові спеціалісти, які добре знають свою роботу.

Руслан, 16.12.2024

Зауважень не маю, все добре було, обслуговування сподобалося, дякую.

Олексій, 15.12.2024

Робила МРТ-діагностику. Мені все сподобалось. Дуже гарний та уважний лікар, приділив мені досить багато часу, було помітно що лікар хоче допомогти та що йому не все одно.

Оксана, 14.12.2024

Робив діагностику, все пройшло добре. Рекомендую.

Олександр, 11.12.2024

Обялуговуванням в клініці я задоволена, все добре пройшло, дякую.

Марина, 10.12.2024

Обслуговуванням задоволений, зауважень не маю.Дякую.

Ярослав, 06.12.2024

В клініці мені все сподобалося, зауважень не маю, дякую.

Віта, 04.12.2024

До клініки звертаємося не вперше, завжди влаштовує обслуговування, я задоволена, дякую.

Ольга, 04.12.2024

Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, дякую.

Володимир, 01.12.2024

Клінікою я задоволена, комфортно, чистенько, привітний персонал. Коли йдеш в цю клініку, то знаєш що в клініці обслуговування на вищому рівні. Не перший раз я була в клініці й кожний раз я повертаюся саме в цю клініку

Ольга, 30.11.2024

Обслуговуванням та проведенням діагностики задоволений, оцінюю на найвищій бал, все швидко і уже готові результати, дякую!

Дмитро, 29.11.2024

В клініку зверталися не перший раз, другий раз робили діагностику КТ. Діагностика пройшла чудово, анестезіолог проконсультував. В самій клініці гарне обслуговування, хороші спеціалісти, приємні дівчата на ресепшен, все дуже добре. Ми задоволені клінікою, єдине, біля клініки немає паркування, поставити автомобіль була велика справа, це було дуже незручно.

Анатолий, 26.11.2024

Діагностику провели добре, приємний персонал

Надія, 26.11.2024

Все чудово було на візиті. Клініка дуже сподобалася, все пройшло добре.

Марина, 25.11.2024