Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Омега-Київ», Центр хірургії на Максимовича
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Все чудово, прийняли вчасно, опис зробили за годину. Дякуємо команді «Омега центр»
Все добре пройшло під час обстеження. Все сподобалось. В клініці зустріли, провели до кабінету узд. Лікар направив до невропатолога. Прийом пройшов чудово. Рекомендую.
Клініку оцінюю на пʼять з плюсом. Сподобалась якість обслуговування, гарний сервіс. Дуже хороша клініка, супер! В клініку звертався вже третій раз, клініка дбає про своїх клієнтів, молодці!
Я була записана на комплексну КТ діагностику в дану клініку. Саму діагностику провели дуже добре, але є одне зауваження. Мені після проведення діагностику надіслали пусту флешку, без результатів обстеження, через що мені довелось повторно зв'язуватись з клінікою і ще додатково очікувати, коли мені знову надішлють мої результати.
Добра клініка, дуже тепла атмосфера перебування. У клініці дуже уважні лікарі та приємний медперсонал. Дякую що є така клініка саме у місті Київ.
Сподобалося що в клініці сказали що результат буде на наступний день, але поки їхала додому він вже прийшов це великий плюс. Адміністратору треба бути трохи по ввічливій не погано, але так не можна
Була в клініці на МРТ діагностиці, все дуже сподобалось, і клініка і персонал, і лікар, який проводив діагностику. Ставлю найвищу оцінку. Дуже дякую, діагностика пройшла добре.
В клініці робили МРТ колінного суглоба. Персонал клініки ввічливий, уважний, пояснили все, що було треба, бо ми були перший раз на обстеженні МРТ. Все було зрозуміло, зручно і швидко
Ми були в клініці на УЗД органів черевної порожнини. Ми залишились дуже задоволені візитом, клініка дуже сподобалась нам. Все досить добре і комфортно пройшло. Дякую.
Дуже все насправді сподобалося у цій клініці. Дуже привітний персонал, візит пройшов максимально оперативно, всі були ввічливі, як медперсонал, так і лікарі. Дуже залишилася задоволена візитом. Дуже дякую.
Все сподобалось було супер був не перший раз в клініці
Хороша клініка, часто користуємося медичними послугами саме цього відділення. Нам тут дуже все подобається.
Сам у комфорт у клініці був непоганий.Але мені не сподобався апарат МРТ. Половина діагностика пройшла нормально, але от інша половина. Апарат почав нагріватися, можливо так і повинно бути, але про це потрібно попереджати завчасно. Була вже кілька разів на таких обстеження, такого ніде не було, можливо це якась несправність була. Мені це дуже не сподобалося, рекомендувати цю клініку я не можу і сюди я більше не прийду.
Все пройшло добре все сподобалось користуємось часто послугою цієї клініки
У клініці було досить комфортно. Все дійсно було супер. Дякую.
Я записувалась до даної клініки на УЗД - діагностику. В цілому, я візитом дуже задоволена, діагностика пройшла чудово, досить швидко, а також зручно. Дуже дякую.
Все було досить добре на візиті у цій клініці.
Все було дуже добре, в клініку звертався на УЗД судин голови та шиї. Лікар діагностики дуже добрий, приємний, ввічливий, все розповів по діагностиці, приємно було спілкуватися.
Візит пройшов прекрасно. У клініці все акуратно, повсюди порядок. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Виконувала в даній клініці комплексну УЗД діагностику. Можу точно поставити п'ятірку. Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Дякую.
Були в клініці на МРТ - діагностиці, ми дуже задоволені. Все пройшло чудово, дуже гарна клініка, дуже гарні дівчата - адміністратори, чудові спеціалісти. Звертатимемось повторно в цю клініку.
Добре пройшов візит, клініка нам дуже сподобалася. Дякуємо.
Візит пройшов вчасно, дійсно все було комфортно у цій клініці.
Все нормально пройшло, гарне обслуговування, всі привітні, клініка високого рівня, дякую.
Обслуговування в клініці та робота персоналу мене цілком влаштували, обстеження провели добре, застосували знижку для військогового. Єдине побажання, скоротити термін виготовлення опису та результатів обстеження хоча б до двох днів, це важливо. Дякую!