Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Омега-Київ», Центр хірургії на Максимовича
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У клініці було досить комфортно. Все дійсно було супер. Дякую.
Я записувалась до даної клініки на УЗД - діагностику. В цілому, я візитом дуже задоволена, діагностика пройшла чудово, досить швидко, а також зручно. Дуже дякую.
Все було досить добре на візиті у цій клініці.
Все було дуже добре, в клініку звертався на УЗД судин голови та шиї. Лікар діагностики дуже добрий, приємний, ввічливий, все розповів по діагностиці, приємно було спілкуватися.
Візит пройшов прекрасно. У клініці все акуратно, повсюди порядок. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Виконувала в даній клініці комплексну УЗД діагностику. Можу точно поставити п'ятірку. Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Дякую.
Були в клініці на МРТ - діагностиці, ми дуже задоволені. Все пройшло чудово, дуже гарна клініка, дуже гарні дівчата - адміністратори, чудові спеціалісти. Звертатимемось повторно в цю клініку.
Добре пройшов візит, клініка нам дуже сподобалася. Дякуємо.
Візит пройшов вчасно, дійсно все було комфортно у цій клініці.
Все нормально пройшло, гарне обслуговування, всі привітні, клініка високого рівня, дякую.
Обслуговування в клініці та робота персоналу мене цілком влаштували, обстеження провели добре, застосували знижку для військогового. Єдине побажання, скоротити термін виготовлення опису та результатів обстеження хоча б до двох днів, це важливо. Дякую!
Діагностика пройшла дуже добре, ніяких зауважень в мене не має, все було вчасно, досить зручно та комфортно, гарні спеціалісти та дуже гарна клініка. Дуже дякую.
Чудово пройшов візит, все було у цій клініці. Дякую.
Дуже добре пройшов візит в цій клініці. Мені дуже сподобалося. Дякую.
Мені сподобалося все, хороше ставлення до пацієнтів
Була у цій клініці вперше, загалом візит пройшов дуже добре, не було ніяких питань по роботі лікарів та медперсоналу. Дуже все сподобалося. Дякую.
Візитом до клініки я повністю задоволена, виконувала УЗД діагностику. Все пройшло дуже зручно, швидко і вчасно, дуже гарна клініка та чудові спеціалісти. Дуже дякую.
Дуже все сподобалося у клініці, візит пройшов добре.
Візит пройшов доволі добре, зауважень ніяких немає. Дякую.
Досить добре пройшов візит у цій клініці. Дякую.
Дуже добре все пройшло, все гарно, обслуговування супер, дякую.
Все пройшло чудово в клініці, уважний персонал, компетентні лікарі, все зробили добре, дякую.
Мене все влаштувало, все пройшоо чудово, не маю зауважень, дякую.
В клініці лікар УЗД спеціаліст дуже приємна жіночка, не за пʼять хвилин провела прийом, достатньо довго проводила обстеження, все розʼяснила, розказала все, що мене цікавило. Враження у мене супер! Клініка хороша, планую звернутися ще
Мені сподобалося ввічливе спілкування і якісне обладнання в клініці, я задоволений, дякую.