Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Омега-Київ», Центр хірургії на Максимовича

Діагностичний центр
  • Оплата карткою,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

вул. Максимовича, 10. На карті

Голосіївський , м.Васильківська

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Дуже сподобалася клініка. Візит пройшов чудово.

Софія, 20.02.2025

В клініку зверталися на діагностику, ми дуже задоволені лікарем. Лікар чудова, дуже гарненько підійшла до дитини, на діагностиці дитина  почувала себе дуже добре, дитина теж задоволена візитом до лікаря

Еріка, 18.02.2025

Звертаюся в цю клініку не вперше, мене цілком все влаштовує, дякую.

Тетяна, 17.02.2025

В клініці дівчата на рецепції відмінні. Все пройшло чудово

Євгенія, 15.02.2025

Прекрасно пройшов візит у цій клініці. Дійсно хороша клініка, всі працюють у клініці злагоджено, професійно та оперативно. Насправді лікарі та медперсонал просто молодці.

Олексій, 14.02.2025

В клинике прекрасный доктор УЗИ специалист, записывались на УЗИ сосудов головы и шеи. Прекрасный специалист, компетентный, очень корректный, доходчиво все объяснял, очень терпеливый.  Доктор замечательный! Очень хорошая клиника, единственное неудобство -  это отсутствие парковки для автомобилей

Ольга, 14.02.2025

Все добре пройшло, не маю зауважеь до обслуговування, дякую.

Ірина, 12.02.2025

Оцінюю на найвищій бал. все добре, дякую.

Микола, 12.02.2025

Все чудово зробили, я дуже задоволена проведенням обстеження, дякую.

Людмила, 10.02.2025

Клініка мені сподобалася, персонал дуже приємний і лікар теж. Лікар під час проведення МРТ все пояснив як буде проходить діагностика, про все попередив, був дуже уважний. Діагностика пройшла добре, мені все сподобалося

Вікторія, 07.02.2025

Все добре, оцінюю на найвищій бал, дякую.

Надія, 07.02.2025

Клініка мені дуже сподобалася. У клініці доволі привітний та професійний медперсонал. Мене все влаштувало у цій клініці.

Анастасія, 06.02.2025

В клініці добре мене прийняли, діагностику провели досить швидко, все було добре. Клініка чиста, гарна, комфортна, зауважень не було

Аніта, 28.01.2025

Все нормально пройшло, все дійсно класно було у цій клініці.

Максим, 26.01.2025

Обстеження провели добре, я задоволена, зауважень не маю, дякую.

Олена, 25.01.2025

Візит в клініку сподобався, персонал клініки дуже милий, зауважень не було

Світлана, 25.01.2025

Я цілком задоволена обслуговуванням, дякую.

Екатерина, 21.01.2025

Клініка мені дуже сподобалася.Все було добре.

Інна, 19.01.2025

Обслуговування сподобалося, але не надали поки опис, на який я розраховувала, очікую.

Наталія, 16.01.2025

Була у клініці вперше, враження залишилося доволі позитивне про цю клініку. Зауважень абсолютно ніяких немає, медперсонал у клініці чудовий, обслуговування на високому рівні.

Олена, 15.01.2025

В клініці все пройшло чудово, зауважень не маю, задоволена обслуговуванням, дякую.

Вікторія, 14.01.2025

Візит пройшов добре. Дуже все сподобалося у клініці.

Євгенія, 08.01.2025

Дуже хороша клініка, гарне відношення до пацієнтів у цій клініці. На рецепції працюють дуже приємні дівчата, які професійно виконують свою роботу. Загалом нам дуже все сподобалося в даній клініці.

Людмила, 08.01.2025

Добре пройшов візит в даній клініці. Все було чудово.

Єлизавета, 08.01.2025

Візит добре пройшов, все дуже сподобалося в цій клініці.

Анонімно, 08.01.2025