Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Клініка Образцова»
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 8:00-18:00
- Вс: 9:00-17:00
вул. Касіяна 2/1. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Мені сподобався візит в клініку. Лікар УЗД спеціаліст все коментувала під час діагностики, пояснила який стан дитини при вагітності, я задоволена прийомом, зауважень не було
В клініці все чисто, акуратно, персонал уважний, але сама діагностика мала б тривати довше і проводитися ретельніше, я маю досвід, тому є з чим порівнювати.
Залишилася не задоволена візитом. Робила УЗД (вагітність) вперше в житті. Після закінчення, отримала файлик з результатами обстеження, після того, як вийшла з лікарні вирішила подивитися на фотокартку де малеча, а її не виявилося. Як зазначив адміністратор клініки, що я мала зазначити, що бажаю отримати знімки. Можливо то так, але я, як некомпетентна особа, яка має першу вагітність і перше УЗД, про що було повідомлено при записі в клініку, не знала про дане правило Цієї клініки! .. Тому на душі трішки сумно за такі нюанси.. Лікар дуже сподобався, хороший спеціаліст!
Дуже охайна клініка, професійні лікарі. Все сподобалося.
Клиника понравилась, персонал профессиональный , предупредительный, проявили заботу. Понравилась работа профильного специалиста. Буду обращаться еще если прийдется.
Хороший персонал, хорошее отношение, квалифицированный врач.
Очень хорошая клиника, приветливый администратор и врач. Всё понравилось, всё толком объяснили, показали.
Хорошо приняли, доктор хорошо обследовал, всё рассказал, я очень доволен.
В принципі задоволені і обслуговуванням, і самою процедурою, і спілкуванням персонала, і ціною. В мене нарікань ніяких немає. Ми прийшли, нас зразу же оформили, зачекали своєї черги, хвилин п'ять - десять, і нас прийняли.
Все було добре, лікар був уважний, все мене влаштувало.
Нас обследовали и мы остались довольны приемом. Спасибо.
Все хорошо, но мы пришли вовремя и нам пришлось около часа ожидать. Спасибо.
Все было очень хорошо, мне все понравилось.
Все хорошо, встретили, все сделали. Единственное, что долго ожидали выписку.
Все было хорошо, я пришел раньше и меня приняли. Я доволен сервисом, все было прекрасно.
Атмосфера очень хорошая, персонал приветливый. Доктор которая обследовала была очень внемательная и вежливая. Но вместе с тем очень сказалось на впечетлении то, что я записывалась на УЗИ сосудов головы и шеи, девушка которая записывала не уточнила что в центре не делают УЗИ сосудов головы, из-за этого я потеряла время и очень испортилось настроение.
Персонал очень приятный. Все очень хорошо было.
Очень благодарна доктору, клиника супер!