R+ Medical Network на ул. Касияна
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Діагностичний центр R + Medical Network дозволяє пройти сучасне комплексне обстеження із використанням інноваційного обладнання під наглядом висококваліфікованих фахівців ще
- Пн-Сб: 8:00-21:00
- Нд: 8:00-20:00
вул. Касіяна, 2/1. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностика важлива як для профілактики захворювань, так і для їх лікування. Періодичний плановий огляд - це діагностика, яку потрібно проводити постійно, щоб переконатися у стані свого здоров'я. Поліклініка R + Medical Network надає своїм пацієнтам таку можливість, адже обладнана сучасною апаратурою високої якості.
У поліклініці пропонується широкий спектр ультразвукової діагностики для дорослих і дітей:
- Доплерометрія фетоплацентарного комплексу та плода;
- УЗД для вагітних;
- УЗД доплерівське ниркових артерій;
- УЗД доплерівське судин голови, шиї та кінцівок;
- УЗД м'яких тканин;
- УЗД нирок і сечового міхура;
- УЗД органів малого тазу гінекологічне;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД кульшового суглоба;
- УЗД підшлункової залози;
- УЗД регіональних лімфовузлів;
- УЗД селезінки.
У діагностичному центрі використовується наступне обладнання:
- Цифрова рентгенівська система RADspeed Pro виробництва компанії SHIMADZU CORPORATION (Японія), у комплектації із програмним забезпеченням;
- Діагностична система ЕКГ спокою AMEDTEC ECGpro Resting ECG
- Авторефкератометр HRK-7000, Huvitz Co., Ltd, П. Корея (2018)
- Ендоскопічна система візуалізації зображення бездротова модель MedVision (у комплекті з освітлювачем і монітором), Medstar
- Діоптриметри HLM-1, Huvitz Co., Ltd, Південна Корея (2018)
- Гоніоскопія, виробник HUVITZ, Південна Корея
- Кольпоскоп МК-300 із цифровою відеосистемою
- Гастроскоп 9.3 / 2.8 / 1100 PAL, комплект Колоноскоп 12.9 / 3.8 / 1600 PAL, комплект
- Гастроскоп 9.3 / 2.8 / 1100 PAL
- Апарат ШВЛ Carina
- Система автоматична інфузійна Perfusor® Compact Plus (Насос шприцевий) / Інфузійний насос B Braun PERFUSOR Compact
- Система автоматична інфузійна Infusomat® fmS, англійська версія, 230 В
- Аналізатор біохімічний автоматичний BS-24
- TEKNO TOM 212A електрохірургічний прилад з інтегрованим аргоном (у комплекті з електродами і щипцями).
Фахівці діагностичного центру R + Medical Network з увагою прислухаються до потреб своїх пацієнтів. Стандарти якості, яких дотримуються у діагностичному центрі, зберігають при цьому високий рівень обслуговування. Це включає створення комфорту для відвідувача, а також забезпечення точності інтерпретації зображень.
Перевірені відгуки про ДЦ
Просто чудове обслуговування у цій клініці.
Завжди до вас звертаємося. Все дуже швидко та якісно.
Все пройшло чудово, було все нормально в цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася своїм комфортом та затишком.
Лікар-кардіолог уважна й професійна, дякую!
Персонал клініки уважний, все пройшло швидко, діагностику пояснили, зауважень не було