Відгуки про діагностичний центр R+ Medical Network на ул. Касияна
- Оплата карткою,
- Пн-Сб: 8:00-21:00
- Нд: 8:00-20:00
вул. Касіяна, 2/1. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Просто чудове обслуговування у цій клініці.
Завжди до вас звертаємося. Все дуже швидко та якісно.
Все пройшло чудово, було все нормально в цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася своїм комфортом та затишком.
Лікар-кардіолог уважна й професійна, дякую!
Персонал клініки уважний, все пройшло швидко, діагностику пояснили, зауважень не було
Все дуже добре, чудово пройшла обстеження. Лікар дуже гарно до мене ставилась, все розказала. Персонал в клініці на вищому рівні.
Клініка гарна, але вартість послуг зависока.
Зауважень до обслуговування не маю, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. Все було чудово.
Візит влаштував, зауважень немає, обслуговування сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Робила в клініці УЗД, залишилась дуже задоволеною лікарем, він був дуже добрим, усе доконало подивився, пояснив, надавав відповіді на усі питання, що в мене виникали.
Ввічливий та привітний персонал у клініці, було доволі зручно та комфортно. Загалом ця клініка дуже сподобалася.
Клініка дуже мені сподобалася, візит пройшов непогано.
Усе пройшло на високому рівна, мені дуже сподобалось в клініці обслуговування та ввічливість персоналу. Буду надалі звертатися ще
Нормальна, комфортна, зручна клініка. Дуже все сподобалося.
Мене взагалі усе влаштувало й обслуговування й швидкість.
Гарне обслуговування, персонал привітний, допомогли мені, все зробили, як належить, дякую.
Після візиту у цю клініку враження залишилося дуже позитивне. Медперсонал та лікарі у клініці дуже ввічливі та добросовісні. Лікар який проводив діагностику, дуже класний спеціаліст. При потребі буду відвідувати саме цю клініку, тут мені дійсно все сподобалося.
Все повністю сподобалось - і сервіс, і лікар, що проводив мені УЗД, його компетенція, та й взагалі усе було добре, не чекали ні в чергах, ніде. Візитом задоволена.
Все було чудово, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Мені сподобалося що я записалася на час, прийшла в клініку, не чекала, прийняли вчасно, швидко провели діагностику, все пояснили, розказали, я задоволена візитом
Клініка дуже затишна та комфортна.Дуже сподобалося обслуговування у даній клініці й лікар що проводив діагностику. Дуже залишилися задоволені оглядом і самою якістю проведення діагностики.
Сама клініка сподобалась та й дівчата на рецепції мені сподобались. Усе пройшло добре.
Все було добре. Персонал клініки уважний, клініка охайна, все новеньке та читеньке, зручне розташування.
Дуже хороша клініка, все дуже сподобалося у цій клініці.