Відгуки про діагностичний центр R+ Medical Network на ул. Касияна

• Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-21:00
  • Нд: 8:00-20:00

вул. Касіяна, 2/1. На карті

Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Просто чудове обслуговування у цій клініці.

Анна, 13.11.2024

Завжди до вас звертаємося. Все дуже швидко та якісно.

Наталя, 06.11.2024

Все пройшло чудово, було все нормально в цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася своїм комфортом та затишком.

Віталій, 06.11.2024

Лікар-кардіолог уважна й професійна, дякую!

Володимир, 05.11.2024

Персонал клініки уважний, все пройшло швидко, діагностику пояснили, зауважень не було

Наталія, 01.11.2024

Все дуже добре, чудово пройшла обстеження. Лікар дуже гарно до мене ставилась, все розказала. Персонал в клініці на вищому рівні.

Наталія, 01.11.2024

Клініка гарна, але вартість послуг зависока.

Олег, 31.10.2024

Зауважень до обслуговування не маю, дякую.

Олександр, 23.10.2024

Клініка нам дуже сподобалася. Все було чудово.

Юлія, 12.10.2024

Візит влаштував, зауважень немає, обслуговування сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Ірина, 25.09.2024

Робила в клініці УЗД, залишилась дуже задоволеною лікарем, він був дуже добрим, усе доконало подивився, пояснив, надавав відповіді на усі питання, що в мене виникали.

Ольга, 22.09.2024

Ввічливий та привітний персонал у клініці, було доволі зручно та комфортно. Загалом ця клініка дуже сподобалася.

Маргарита, 16.09.2024

Клініка дуже мені сподобалася, візит пройшов непогано.

Ольга, 14.09.2024

Усе пройшло на високому рівна, мені дуже сподобалось в клініці обслуговування та ввічливість персоналу. Буду надалі звертатися ще

Олександра, 12.09.2024

Нормальна, комфортна, зручна клініка. Дуже все сподобалося.

Наталія, 10.09.2024

Мене взагалі усе влаштувало й обслуговування й швидкість.

Юлія, 08.09.2024

Гарне обслуговування, персонал привітний, допомогли мені, все зробили, як належить, дякую.

Михайло, 07.09.2024

Після візиту у цю клініку враження залишилося дуже позитивне. Медперсонал та лікарі у клініці дуже ввічливі та добросовісні. Лікар який проводив діагностику, дуже класний спеціаліст. При потребі буду відвідувати саме цю клініку, тут мені дійсно все сподобалося.

Наталія, 15.08.2024

Все повністю сподобалось - і сервіс, і лікар, що проводив мені УЗД, його компетенція, та й взагалі усе було добре, не чекали ні в чергах, ніде. Візитом задоволена.

Наталя, 14.08.2024

Все було чудово, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Діана, 10.08.2024

Мені сподобалося що я записалася на час, прийшла в клініку, не чекала, прийняли вчасно, швидко провели діагностику, все пояснили, розказали, я задоволена візитом

Тетяна, 07.08.2024

Клініка дуже затишна та комфортна.Дуже сподобалося обслуговування у даній клініці й лікар що проводив діагностику. Дуже залишилися задоволені оглядом і самою якістю проведення діагностики.

Олена, 07.08.2024

Сама клініка сподобалась та й дівчата на рецепції мені сподобались. Усе пройшло добре.

Олена, 30.07.2024

Все було добре. Персонал клініки уважний, клініка охайна, все новеньке та читеньке, зручне розташування.

Назар, 02.07.2024

Дуже хороша клініка, все дуже сподобалося у цій клініці.

Юлія, 29.06.2024
Центри поблизу

вул. Євгена Коновальця, 34-А.