Отзывы о диагностическом центре R+ Medical Network на ул. Касияна

• Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-21:00
  • Вс: 8:00-20:00

ул. Касияна, 2/1. На карте

Голосеевский , м.Теремки, м.Ипподром, м.Выставочный центр

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

В клініці дуже хороший лікар діагностики, дуже чуйна. Діагностику лікар проводить з коментарями, пояснює дуже професійно.  Прийом у лікаря дуже сподобався. Персонал клініки привітний

Ольга, 15.02.2025

Клініка ця мені дуже подобається. Часто проходжу тут різні обстеження, мене тут повністю все влаштовує.

Любов, 15.02.2025

Візит пройшов чудово, нам все дуже сподобалося у цій клініці.

Анна, 13.02.2025

Нас цілком влаштувало обслуговування в клініці, дякую.

Єлизавета, 12.02.2025

Досить нормально пройшов візит в цій клініці. Нам все сподобалося. Дякуємо.

Ірина, 09.02.2025

Проведенням діагностики дуже задоволений, дякую.

Віталій, 09.02.2025

Діагностику провели добре, все влаштувало, дякую.

Віктор, 04.02.2025

Нам дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов чудово.

Олена, 28.01.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Все було чисто, акуратно та все пройшло досить швидко.

Максим, 28.01.2025

Все було добре, все сподобалося, обслуговування на вищому рівні

Олена, 28.01.2025

Лікар УЗД спеціаліст відповіла на всі мої питання, персонал дуже ввічливий, чемний. Діагностику провели швидко. Дуже чудова клініка, подобається, що при вході є бахіли, в клініці чисто

Наталія, 24.01.2025

Клініка дуже сподобалася, все було супер.

Ганна, 19.01.2025

Мені дуже сподобалася клініка. Візит пройшов чудово, все було дійсно нормально.

Володимир, 19.01.2025

Візитом задоволений, все пройшло як має бути, все дуже зручно та комфортно.

Володимир, 18.01.2025

Були записані на рентгенографію суглобів. Залишились дуже задоволені, чудова клініка, дуже гарна, приємна та чудова лікарка. Я знаю, що тепер як буде щось потрібно, я не буду шукати, а одразу звертатимусь до цієї клініки.

Петро, 10.01.2025

В клініці дівчата всі уважні, все чистенько, охайно, прийом по часу, не доводилось ніде чекати, візитом задоволена. Лікар УЗД спеціаліст чітко прокоментувала те, що бачила на екрані, все було доступно і зрозуміло. Враження хороші від лікаря

Гліб, 09.01.2025

Дуже все сподобалося в даній клініці, візит пройшов добре.

Андрій, 29.12.2024

Все добре пройшло, візит у цю клініку видався напрочуд вдалим. Мені все дуже сподобалося.

Олександр, 16.12.2024

Все добре було в клініці, я задоволена, дякую.

Дарья, 15.12.2024

Я задоволений візитом, в клініці все пройшло чудово, сподобалося обслуговування, дякую.

Сергій, 12.12.2024

Клініка дуже сподобалася. Все було максимально зручно в цій клініці.

Ірина, 10.12.2024

Загалом ця клініка мені дуже подобається. Відвідую дану клініку вже не вперше, часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки. Тут завжди все проходить добре, без будь - яких зауважень. Мене ця клініка повністю усім влаштовує.

Світлана, 10.12.2024

Все було добре в цій клініці. Прекрасно пройшов візит.

Сергій, 06.12.2024

Візит добре пройшов в цій клініці. Все було досить комфортно, зручно та спокійно. Медперсонал у клініці чудовий, лікарі доволі професійні спеціалісти, знають свою справу добре.

Геннадій, 04.12.2024

Лікар-діагност дуже компетентний мені сподолбалося обслуговування та проведення діагностики, дякую.

Вікторія, 04.12.2024
Центры поблизости

ул. Евгения Коновальца, 34-А.