Отзывы о диагностическом центре R+ Medical Network на ул. Касияна
- Оплата карточкой,
- Пн-Сб: 8:00-21:00
- Вс: 8:00-20:00
ул. Касияна, 2/1. На карте
Голосеевский , м.Теремки, м.Ипподром, м.Выставочный центр
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Клініка дуже сподобалася, все було супер.
Мені дуже сподобалася клініка. Візит пройшов чудово, все було дійсно нормально.
Візитом задоволений, все пройшло як має бути, все дуже зручно та комфортно.
Були записані на рентгенографію суглобів. Залишились дуже задоволені, чудова клініка, дуже гарна, приємна та чудова лікарка. Я знаю, що тепер як буде щось потрібно, я не буду шукати, а одразу звертатимусь до цієї клініки.
В клініці дівчата всі уважні, все чистенько, охайно, прийом по часу, не доводилось ніде чекати, візитом задоволена. Лікар УЗД спеціаліст чітко прокоментувала те, що бачила на екрані, все було доступно і зрозуміло. Враження хороші від лікаря
Дуже все сподобалося в даній клініці, візит пройшов добре.
Все добре пройшло, візит у цю клініку видався напрочуд вдалим. Мені все дуже сподобалося.
Все добре було в клініці, я задоволена, дякую.
Я задоволений візитом, в клініці все пройшло чудово, сподобалося обслуговування, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Все було максимально зручно в цій клініці.
Загалом ця клініка мені дуже подобається. Відвідую дану клініку вже не вперше, часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки. Тут завжди все проходить добре, без будь - яких зауважень. Мене ця клініка повністю усім влаштовує.
Все було добре в цій клініці. Прекрасно пройшов візит.
Візит добре пройшов в цій клініці. Все було досить комфортно, зручно та спокійно. Медперсонал у клініці чудовий, лікарі доволі професійні спеціалісти, знають свою справу добре.
Лікар-діагност дуже компетентний мені сподолбалося обслуговування та проведення діагностики, дякую.
Хорошая клиника, на ресепшен приветливый персонал, девочки все рассказали и провели на прием. Доктор УЗИ специалист - замечательная женщина, дала мне рекомендации. Клиникой довольна, для меня очень хорошее расположение, обращалась в клинику уже не первый раз
Клініка дуже сподобалася. Все було чудово. Буду при потребі ще звертатися у цю клініку за додатковими медичними послугами.
Просто чудове обслуговування у цій клініці.
Завжди до вас звертаємося. Все дуже швидко та якісно.
Все пройшло чудово, було все нормально в цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася своїм комфортом та затишком.
Лікар-кардіолог уважна й професійна, дякую!
Персонал клініки уважний, все пройшло швидко, діагностику пояснили, зауважень не було
Все дуже добре, чудово пройшла обстеження. Лікар дуже гарно до мене ставилась, все розказала. Персонал в клініці на вищому рівні.
Клініка гарна, але вартість послуг зависока.
Зауважень до обслуговування не маю, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. Все було чудово.