Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре R+ Medical Network на ул. Касияна

Диагностический центр
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-21:00
  • Вс: 8:00-20:00

ул. Касияна, 2/1. На карте

Голосеевский , м.Теремки, м.Ипподром, м.Выставочный центр

Кол-во отзывов

448
Рекомендации

429

0

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Сподобалася клініка, в самій клініці охайно, чисто, зручно. Все зробили обережно, якісно та швидко. Не було ніде черг, не прийшлося ніде чекати.

Соната, 04.03.2024

Все добре пройшло. Клініка хороша, нема ніяких зауважень до клініки.

Олена, 23.02.2024

Нам дуже сподобалося у клініці. Лікар теж дуже сподобався, видно що людина на своєму місці. Персонал у клініці дуже привітний, уважний.Все дуже добре пройшло, ми задоволені.

Марія, 21.02.2024

Хороша клініка. Все нормально пройшло. У клініці дуже хороше обслуговування, привітний персонал.

Світлана, 21.02.2024

Залишилась задоволена перебуванням в клініці, лікар який робив УЗД дуже позитивний та кваліфіковано все провів.

Роман, 21.02.2024

Візитом до клініки залишилась задоволеною. й відношенням й робота, усе сподобалось.

Лариса, 17.02.2024

Лікар який проводив УЗД дуже кваліфікований, все детально та чітко пояснив. Атмосфера в клініці була дуже гарною, дівчата на ресепції були приємні, я залишився задоволений.

Олександр, 17.02.2024

Все пройшло чудово, дівчата на ресепції були дуже привітні, лікар який проводив УЗД також був привітним, в клініці дуже хорошо аппаратура. Мені все сподобалось

Лідія, 17.02.2024

Діагностику провели добре, акуратно, швидко та інформативно, дякую.

Аріна, 13.02.2024

Клініка комфортна, роботою персоналу також задоволений, був на прийомі та діагностиці, все сподобалося, записаний повторно. Дякую за сервіс!

Андрій, 10.02.2024

Дуже ввічливе та турботливе ставлення до клієнтів.

Анна, 09.02.2024

Залишилась задоволеною, бо лікар який зробив мені УЗД, одразу проконсультував по висновку.

Олена, 09.02.2024

Все сподобалося, персонал уважний, все розказали і пояснили

Вікторія, 07.02.2024

У клініці чисто, просторо, спокійно, швидко мене прийняли, точно по часу. Обстежили дуже добре, я дуже задоволений тим що все так було комфортно і швидко пройшло.

Олександр, 06.02.2024

Сучасна та чиста клініка, лікар, що робив УЗД, був професійним, надав пояснення.

Юрій, 03.02.2024

Мені все сподобалося, персонал був доброзичливий, прийняли мене вчасно на мій час, зауважень не було

Лариса, 25.01.2024

Все чудово пройшло. Мені клініка дуже сподобалась.

Катерина, 24.01.2024

Не вперше уже в цій клініці. Тому мені дуже все  сподобалося.

Тетяна, 20.01.2024

Клініка сподобалася. Все задовольнило, все для людини. Лікар дуже ввічлива, допитлива, уважна. Допомогу надали. Я дуже вдячна. У клініці чисто, ввічливий колектив. Все допомогло. Дякую.

Лариса, 09.01.2024

Добре відношення, допомога, кваліфікована порада. Усе відбулось на найвищому рівні.

Ганна, 04.01.2024

Чудово все пройшло. У клініці все влаштувало, все сподобалось.

Тимур, 20.12.2023

Все ніби добре, але перелік послуг не відповідає дійсному.

Назар, 19.12.2023

Доброзичливий персонал, все детально пояснили, задоволені прийомом

Лідія, 15.12.2023

Клініка дуже подобається. Ми вже не вперше проходимо тут діагностику, тому дякую.

Анастасія, 05.12.2023

Клініка просто супер. Пройшло все чудово.

Ніна, 05.12.2023
Центры поблизости

ул. Евгения Коновальца, 34-А.