Уромед

Діагностичний центр

Центр «Уромед» пропонує широкий спектр діагностичних послуг, тут вам гарантують професійну, якісну і конфіденційну медичну допомогу при різних урологічних та гінекологічних патологіях і захворюваннях. Консультування, діагностика і лікування проводиться досвідченими лікарями вищої категорії і мають прекрасну репутацію. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Вс: выходной

просп. Академіка Глушкова, 9-Є. На карті

Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

В лікувально-діагностичному центрі «Уромед» надають послуги за такими напрямками, як сексопатологія, гастроентерологія, урологія, фізіотерапія, ендокринологія, психологія, гінекологія, маммология, хірургія та флебологія. Лікарі центру займаються і оперативним, і консервативним лікуванням захворювань, а прийом в клініці анонімний.

Послуги діагностичного центру «Уромед»

В лікувально-діагностичному центрі «Уромед» надають якісні послуги з діагностики хвороб таких органів:

• УЗД:
    • малий таз (яєчники, сечовий міхур, матка) трансабдоминально і трансвагинально;
    • молочні залози;
    • нирки;
    • наднирники;
    • передміхурової залоза, абдомінально та трансректально;
    • органи мошонки (придатки яєчок, яєчка) дорослим і дітям;
    • статевий член;
    • щитовидна залоза;
    • м'які тканини;
    • черевна порожнина (нирки, підшлункова залоза, жовчний міхур, печінку);
    • фолікулометрія (вагінальне УЗД 3-х кратне);
  • допплер судин:
    • шиї;
    • мошонки у дітей і дорослих;
    • статевого члена + простагландин;
    • передміхурової залози;
    • молочних залоз;
    • нирок;
  • дуплексне ангіосканування:
    • екстракраніальних артерій (зовнішня, внутрішня, сонна загальна);
    • підключичної артерії (ліва вена і права);
    • ниркової артерії;
    • початкових відділів загальних подздошной артерій нижніх кінцівок і інфраренального відділу черевної частини аорти;
    • вен нижніх кінцівок.

У «Уромед» пацієнти можуть здати аналізи на інфекції, гормони, алергії, бактеріологічні дослідження.

Прийом в «Уромед» є анонімним, тому пацієнти можуть сміливо довіряти досвідченим лікарям в питаннях свого інтимного здоров'я.

Все було добре. Лікар ввічливо розмовляла дуже професіонально провела діагностику. Персонал та лікар все сподобалось

Ангеліна, 01.09.2025

Доктор УЗИ-специалист принял меня хорошо, УЗИ было проведено быстро и внимательно. Мне все понравилось

Тетяна, 20.05.2025

Наразі в клініці була надана кваліфікована професійна допомога, не було намагань стягнути більше грошей, я задоволена візитом, дякую!

Олена, 08.03.2025

Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов дуже добре.

Катерина, 25.07.2024

Проведенням діагностики задоволена, все нормально.

Надія, 16.07.2024
Дивитися всі відгуки