Уромед
Центр «Уромед» пропонує широкий спектр діагностичних послуг, тут вам гарантують професійну, якісну і конфіденційну медичну допомогу при різних урологічних та гінекологічних патологіях і захворюваннях. Консультування, діагностика і лікування проводиться досвідченими лікарями вищої категорії і мають прекрасну репутацію. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
просп. Академіка Глушкова, 9-Є. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
В лікувально-діагностичному центрі «Уромед» надають послуги за такими напрямками, як сексопатологія, гастроентерологія, урологія, фізіотерапія, ендокринологія, психологія, гінекологія, маммология, хірургія та флебологія. Лікарі центру займаються і оперативним, і консервативним лікуванням захворювань, а прийом в клініці анонімний.
Послуги діагностичного центру «Уромед»
В лікувально-діагностичному центрі «Уромед» надають якісні послуги з діагностики хвороб таких органів:
- УЗД:
- малий таз (яєчники, сечовий міхур, матка) трансабдоминально і трансвагинально;
- молочні залози;
- нирки;
- наднирники;
- передміхурової залоза, абдомінально та трансректально;
- органи мошонки (придатки яєчок, яєчка) дорослим і дітям;
- статевий член;
- щитовидна залоза;
- м'які тканини;
- черевна порожнина (нирки, підшлункова залоза, жовчний міхур, печінку);
- фолікулометрія (вагінальне УЗД 3-х кратне);
- допплер судин:
- шиї;
- мошонки у дітей і дорослих;
- статевого члена + простагландин;
- передміхурової залози;
- молочних залоз;
- нирок;
- дуплексне ангіосканування:
- екстракраніальних артерій (зовнішня, внутрішня, сонна загальна);
- підключичної артерії (ліва вена і права);
- ниркової артерії;
- початкових відділів загальних подздошной артерій нижніх кінцівок і інфраренального відділу черевної частини аорти;
- вен нижніх кінцівок.
У «Уромед» пацієнти можуть здати аналізи на інфекції, гормони, алергії, бактеріологічні дослідження.
Прийом в «Уромед» є анонімним, тому пацієнти можуть сміливо довіряти досвідченим лікарям в питаннях свого інтимного здоров'я.
Перевірені відгуки про ДЦ
Доктор УЗИ-специалист принял меня хорошо, УЗИ было проведено быстро и внимательно. Мне все понравилось
Наразі в клініці була надана кваліфікована професійна допомога, не було намагань стягнути більше грошей, я задоволена візитом, дякую!
Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов дуже добре.
Проведенням діагностики задоволена, все нормально.
Задоволена клінікою, обслуговуванням також, зауважень не маю. Дякую!