Діагностичний центр
  • Оплата карткою

Пацієнти діагностичного відділення медичного центру «Омега-Київ» можуть скористатися широким спектром послуг в області функціональної діагностики, серед яких ультразвукова діагностика, комп'ютерна томографія, електрокардіографія, ехокардіоскопія, електроенцефалографія магнітно-резонансна томографія і комп'ютерна томографія. У медичному центрі «Омега-Київ» пацієнти отримають якісне і точне діагностичне обстеження, а так само результативне лікування в максимально короткі терміни. Фахівці «Омега-Київ» нададуть кваліфіковану медичну допомогу в боротьбі із захворюваннями будь-якої складності!

• пн - нд : 8:00 - 20:00

вул. Максимовича, 10

Голосіївський, м.Васильківська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Обслуговуюсь в клініці не перший раз, в клініці все добре, персонал уважний, гарне обслуговування

Тетяна, 18.07.26

Я була в цій клініці на МРТ діагностиці. Все пройшло прекрасно. Клініка та персонал дуже гарні. Виконали все якісно та швидко, я дуже задоволена візитом до клініки, дякую.

Марина, 17.07.26

Людмила, 17.07.26

Анатолій, 16.07.26

Дуже ввічливий та професійний персонал в клініці. Гарне відношення до пацієнтів , атмосфера. Приємні враження

Василь, 09.07.26

Іван, 09.07.26

Андрій, 06.07.26

Прийом пройшов дуже добре, все було дуже гарно

Наталія, 29.06.26

Все нормально, персонал культурний, вчасно прийняли, надали результати обстежень. Мене влаштовує клініка, не вперше відвідую.

Надія, 29.06.26

Віктор, 29.06.26