Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Омега-Киев», Центр хирургии

ул. Максимовича, 10. На карте

Голосеевский , м.Васильковская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Діагностику провели чудово, я задоволена, дякую.

Оксана, 15.11.2024

Клініка дуже нам сподобалася. Особливо хотілось би окремо виділити лікаря, який проводив діагностику. Дуже приємна у спілкуванні, чудово знає свою справу. Загалом візит у цій клініці пройшов досить добре.

Ольга, 13.11.2024

Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.

Марина, 10.11.2024

Все було добре. Але клініка не перетелефонувала перед діагностикою, щоб розказати про підготовку.

Вікторія, 08.11.2024

Клініку оцінюю на 3, так як під час мого візиту на МРТ зламався апарат.

Наталія, 03.11.2024

Нам ця клініка дуже сподобалася. Дуже зручно та комфортно було. Дуже також сподобалося, що біля клініки немає ніяких турнікетів, є місце, щоб спокійно припаркувати авто. У самій клініці є чудова зона відпочинку, персонал чудовий. Працюють доволі швидко та злагоджено. Ми дуже раді що потрапили на консультацію саме в цю клініку, дуже залишилися задоволені візитом.

Віктор, 02.11.2024

Все було добре. Швидко, зручно, не чекав. Все зробили, проконсультували. Я задоволений.

Сергій, 30.10.2024

Все пройшло добре, працівники дуже уважні.

Лариса, 24.10.2024

Все дуже добре, ввічливий персонал, професійний спеціаліст. Все було чітко, шановано. Дякую.

Тамара, 24.10.2024

Досить непогана клініка. Нас все повністю задовольнило на візиті. Клініка нам дуже сподобалася.

Віктор, 21.10.2024

Все сподобалося, не маю зауважень. Дякую!

Юрій, 19.10.2024

Уже не вперше відвідую дану клініку. Мені тут дуже все подобається.

Наталія, 16.10.2024

Обслуговування в цій клініці оцінюю на п"ятірку, дякую.

Руслана, 15.10.2024

Клінікою та проведенням діагностики задоволена, дякую.

Лариса, 12.10.2024

Хороша, сучасна клініка. Візит пройшов доволі добре, все відбулося вчасно без будь-яких затримок по часу. Загалом повністю залишився задоволений візитом у цю клініку.

Кирило, 05.10.2024

Дуже гарний лікар, все чудово пояснила, уважно переглянула попередні висновки. Дуже сподобалось.

Поліна, 04.10.2024

Чудова клініка. Візитом задоволена. Дуже приємний та ввічливий персонал, зробили все дуже швидко та безболісно, візитом дуже задоволена, по п'ятибальній шкалі ставлю всі 10 балів.

Юлія, 02.10.2024

Діагностику провели добре, я задоволена, дякую.

Катерина, 30.09.2024

Прийшлося довго очікувати на результати обслідування, мене заздалегідь про це ніхто не повідомив. Був наступний запис до лікаря, на який я на жаль не змогла попасти. Такий підхід у клініці до пацієнтів мені дуже не сподобався.

Надія, 28.09.2024

В клініці працює ввічливий персонал, усе пройшло на вищому рівні. Мені сервіс дуже сподобався.

Ігор, 24.09.2024

Клініка нам сподобалася. Часто користуємося медичними послугами цієї клініки.

Анна, 23.09.2024

У клініці дуже гарне обслуговування. Все сподобалося. Дякую.

Олександр, 23.09.2024

У клініці все сподобалося. Доволі нормально пройшов візит.

Андрій, 23.09.2024

Не вперше уже користуюся послугами цієї клініки. Ця клініка мені дуже подобається.

Ігор, 23.09.2024

Ставлю оцінку 4, загалом все нормально, але все ж таки були певні неточності. Дали роздруківку замість плівки, також довелось чекати на результат довше чим було озвучено клінікою.

Євген, 21.09.2024
Центры поблизости