Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Омега-Киев», Центр хирургии на Максимовича

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

ул. Максимовича, 10. На карте

Голосеевский , м.Васильковская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Візитом до клініки я повністю задоволена, виконувала УЗД діагностику. Все пройшло дуже зручно, швидко і вчасно, дуже гарна клініка та чудові спеціалісти. Дуже дякую.

Оксана, 25.03.2025

Дуже все сподобалося у клініці, візит пройшов добре.

Руслан, 21.03.2025

Візит пройшов доволі добре, зауважень ніяких немає. Дякую.

Олексій, 19.03.2025

Досить добре пройшов візит у цій клініці. Дякую.

Тарас, 17.03.2025

Дуже добре все пройшло, все гарно, обслуговування супер, дякую.

Людмила, 16.03.2025

Все пройшло чудово в клініці, уважний персонал, компетентні лікарі, все зробили добре, дякую.

Антон, 13.03.2025

Мене все влаштувало, все пройшоо чудово, не маю зауважень, дякую.

Віталій, 11.03.2025

В клініці лікар УЗД спеціаліст дуже приємна жіночка, не за пʼять хвилин провела прийом, достатньо довго проводила обстеження, все розʼяснила, розказала все, що мене цікавило. Враження у мене супер! Клініка хороша, планую звернутися ще

Алла, 10.03.2025

Мені сподобалося ввічливе спілкування і якісне обладнання в клініці, я задоволений, дякую.

Ілля, 06.03.2025

Я відвідую цю клініку уже не перший раз. Особисто для мене дуже зручне місце розташування клініки, візит завжди проходить вчасно, без будь-яких затримок і цього разу все було добре.

Алла, 05.03.2025

В клініці чистота, порядок, всі дуже уважні, діагностику провели добре

Ярослав, 05.03.2025

Лікар гарний. Не подобалась обслуговування на рецепції, немає ввічливості, багато на себе бере в питаннях які не повинна вирішувати сама дівчина на рецепції це не в її компетентності.

Олександра, 03.03.2025

Мені сподобалося обслугогвування, дякую, все добре пройшло, я задоволений.

Андрій, 27.02.2025

Уважний персонал в клініці, лікар також дуже хороший, дякую, мені все сподобалося.

Любов, 27.02.2025

Я б поставила клініці навіть і десять балів, дуже сподобалася клініка. Дуже гарний сервіс, чистенько, тепленько, взагалі ніяких зауважень

Аліна, 25.02.2025

Клініка сподобалася, все було добре. Дякую.

Олена, 24.02.2025

В клініці все пройшло добре. задоволена обслуговуванням, дякую.

Наталія, 22.02.2025

Ми дуже задоволені лікарем і клінікою та обслуговуванням, дякуємо!

Любов, 22.02.2025

Досить добре все було у цій клініці. Обстеження пройшло добре, адміністратор на рецепції зустріла привітно та все пояснила. Дійсно візит пройшов добре.

Наталя, 21.02.2025

В клініці дуже ввічливий персонал, прийом відбувся вчасно, всі послуги були надані нам в повному обсязі, ми абсолютно задоволені

Раїса, 20.02.2025

Дуже сподобалася клініка. Візит пройшов чудово.

Софія, 20.02.2025

В клініку зверталися на діагностику, ми дуже задоволені лікарем. Лікар чудова, дуже гарненько підійшла до дитини, на діагностиці дитина  почувала себе дуже добре, дитина теж задоволена візитом до лікаря

Еріка, 18.02.2025

Звертаюся в цю клініку не вперше, мене цілком все влаштовує, дякую.

Тетяна, 17.02.2025

В клініці дівчата на рецепції відмінні. Все пройшло чудово

Євгенія, 15.02.2025

Прекрасно пройшов візит у цій клініці. Дійсно хороша клініка, всі працюють у клініці злагоджено, професійно та оперативно. Насправді лікарі та медперсонал просто молодці.

Олексій, 14.02.2025