Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Омега-Киев», Центр хирургии на Максимовича

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

ул. Максимовича, 10. На карте

Голосеевский , м.Васильковская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Все сподобалось було супер був не перший раз в клініці

Володимир, 01.05.2025

Хороша клініка, часто користуємося медичними послугами саме цього відділення. Нам тут дуже все подобається.

Дарина, 19.04.2025

Сам у комфорт у клініці був непоганий.Але мені не сподобався апарат МРТ. Половина діагностика пройшла нормально, але от інша половина. Апарат почав нагріватися, можливо так і повинно бути, але про це потрібно попереджати завчасно. Була вже кілька разів на таких обстеження, такого ніде не було, можливо це якась несправність була. Мені це дуже не сподобалося, рекомендувати цю клініку я не можу і сюди я більше не прийду.

Олена, 17.04.2025

Все пройшло добре все сподобалось користуємось часто послугою цієї клініки

Кирило, 15.04.2025

У клініці було досить комфортно. Все дійсно було супер. Дякую.

Сергій, 11.04.2025

Я записувалась до даної клініки на УЗД - діагностику. В цілому, я візитом дуже задоволена, діагностика пройшла чудово, досить швидко, а також зручно. Дуже дякую.

Ангеліна, 09.04.2025

Все було досить добре на візиті у цій клініці.

Тетяна, 08.04.2025

Все було дуже добре, в клініку звертався на УЗД судин голови та шиї. Лікар діагностики дуже добрий, приємний, ввічливий, все розповів по діагностиці, приємно було спілкуватися.

Вадим, 08.04.2025

Візит пройшов прекрасно. У клініці все акуратно, повсюди порядок. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.

Наталія, 06.04.2025

Виконувала в даній клініці комплексну УЗД діагностику. Можу точно поставити п'ятірку. Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Дякую.

Юлія, 05.04.2025

Були в клініці на МРТ - діагностиці, ми дуже задоволені. Все пройшло чудово, дуже гарна клініка, дуже гарні дівчата - адміністратори, чудові спеціалісти. Звертатимемось повторно в цю клініку.

Ілля, 03.04.2025

Добре пройшов візит, клініка нам дуже сподобалася. Дякуємо.

Ольга , 03.04.2025

Візит пройшов вчасно, дійсно все було комфортно у цій клініці.

Валентина, 03.04.2025

Все нормально пройшло, гарне обслуговування, всі привітні, клініка високого рівня, дякую.

Сергій, 02.04.2025

Обслуговування в клініці та робота персоналу мене цілком влаштували, обстеження провели добре, застосували знижку для військогового. Єдине побажання, скоротити термін виготовлення опису та результатів обстеження хоча б до двох днів, це важливо. Дякую!

Сергій, 02.04.2025

Діагностика пройшла дуже добре, ніяких зауважень в мене не має, все було вчасно, досить зручно та комфортно, гарні спеціалісти та дуже гарна клініка. Дуже дякую.

Роман, 02.04.2025

Чудово пройшов візит, все було у цій клініці. Дякую.

Аліна, 01.04.2025

Дуже добре пройшов візит в цій клініці. Мені дуже сподобалося. Дякую.

Наталія, 29.03.2025

Мені сподобалося все, хороше ставлення до пацієнтів

Інна, 28.03.2025

Була у цій клініці вперше, загалом візит пройшов дуже добре, не було ніяких питань по роботі лікарів та медперсоналу. Дуже все сподобалося. Дякую.

Каріна, 27.03.2025

Візитом до клініки я повністю задоволена, виконувала УЗД діагностику. Все пройшло дуже зручно, швидко і вчасно, дуже гарна клініка та чудові спеціалісти. Дуже дякую.

Оксана, 25.03.2025

Дуже все сподобалося у клініці, візит пройшов добре.

Руслан, 21.03.2025

Візит пройшов доволі добре, зауважень ніяких немає. Дякую.

Олексій, 19.03.2025

Досить добре пройшов візит у цій клініці. Дякую.

Тарас, 17.03.2025

Дуже добре все пройшло, все гарно, обслуговування супер, дякую.

Людмила, 16.03.2025