Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Омега-Киев», Центр хирургии на Максимовича

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

ул. Максимовича, 10. На карте

Голосеевский , м.Васильковская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Все чудово, прийняли вчасно, опис зробили за годину. Дякуємо команді «Омега центр»

Іван , 27.05.2025

Все добре пройшло під час обстеження. Все сподобалось. В клініці зустріли, провели до кабінету узд. Лікар направив до невропатолога. Прийом пройшов чудово. Рекомендую.

Світлана, 23.05.2025

Клініку оцінюю на пʼять з плюсом. Сподобалась якість обслуговування, гарний сервіс. Дуже хороша клініка, супер! В клініку звертався вже третій раз, клініка дбає про своїх клієнтів, молодці!

Анатолій, 23.05.2025

Я була записана на комплексну КТ діагностику в дану клініку. Саму діагностику провели дуже добре, але є одне зауваження. Мені після проведення діагностику надіслали пусту флешку, без результатів обстеження, через що мені довелось повторно зв'язуватись з клінікою і ще додатково очікувати, коли мені знову надішлють мої результати.

Олена, 17.05.2025

Добра клініка, дуже тепла атмосфера перебування. У клініці дуже уважні лікарі та приємний медперсонал. Дякую що є така клініка саме у місті Київ.

Світлана, 12.05.2025

Сподобалося що в клініці сказали що результат буде на наступний день, але поки їхала додому він вже прийшов це великий плюс. Адміністратору треба бути трохи по ввічливій не погано, але так не можна

Оксана, 11.05.2025

Була в клініці на МРТ діагностиці, все дуже сподобалось, і клініка і персонал, і лікар, який проводив діагностику. Ставлю найвищу оцінку. Дуже дякую, діагностика пройшла добре.

Наталія, 09.05.2025

В клініці робили МРТ колінного суглоба. Персонал клініки ввічливий, уважний, пояснили все, що було треба, бо  ми були перший раз на обстеженні МРТ. Все було зрозуміло, зручно і швидко

Олександр, 08.05.2025

Ми були в клініці на УЗД органів черевної порожнини. Ми залишились дуже задоволені візитом, клініка дуже сподобалась нам. Все досить добре і комфортно пройшло. Дякую.

Артем, 07.05.2025

Дуже все насправді сподобалося у цій клініці. Дуже привітний персонал, візит пройшов максимально оперативно, всі були ввічливі, як медперсонал, так і лікарі. Дуже залишилася задоволена візитом. Дуже дякую.

Людмила, 06.05.2025

Все сподобалось було супер був не перший раз в клініці

Володимир, 01.05.2025

Хороша клініка, часто користуємося медичними послугами саме цього відділення. Нам тут дуже все подобається.

Дарина, 19.04.2025

Сам у комфорт у клініці був непоганий.Але мені не сподобався апарат МРТ. Половина діагностика пройшла нормально, але от інша половина. Апарат почав нагріватися, можливо так і повинно бути, але про це потрібно попереджати завчасно. Була вже кілька разів на таких обстеження, такого ніде не було, можливо це якась несправність була. Мені це дуже не сподобалося, рекомендувати цю клініку я не можу і сюди я більше не прийду.

Олена, 17.04.2025

Все пройшло добре все сподобалось користуємось часто послугою цієї клініки

Кирило, 15.04.2025

У клініці було досить комфортно. Все дійсно було супер. Дякую.

Сергій, 11.04.2025

Я записувалась до даної клініки на УЗД - діагностику. В цілому, я візитом дуже задоволена, діагностика пройшла чудово, досить швидко, а також зручно. Дуже дякую.

Ангеліна, 09.04.2025

Все було досить добре на візиті у цій клініці.

Тетяна, 08.04.2025

Все було дуже добре, в клініку звертався на УЗД судин голови та шиї. Лікар діагностики дуже добрий, приємний, ввічливий, все розповів по діагностиці, приємно було спілкуватися.

Вадим, 08.04.2025

Візит пройшов прекрасно. У клініці все акуратно, повсюди порядок. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.

Наталія, 06.04.2025

Виконувала в даній клініці комплексну УЗД діагностику. Можу точно поставити п'ятірку. Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Дякую.

Юлія, 05.04.2025

Були в клініці на МРТ - діагностиці, ми дуже задоволені. Все пройшло чудово, дуже гарна клініка, дуже гарні дівчата - адміністратори, чудові спеціалісти. Звертатимемось повторно в цю клініку.

Ілля, 03.04.2025

Добре пройшов візит, клініка нам дуже сподобалася. Дякуємо.

Ольга , 03.04.2025

Візит пройшов вчасно, дійсно все було комфортно у цій клініці.

Валентина, 03.04.2025

Все нормально пройшло, гарне обслуговування, всі привітні, клініка високого рівня, дякую.

Сергій, 02.04.2025

Обслуговування в клініці та робота персоналу мене цілком влаштували, обстеження провели добре, застосували знижку для військогового. Єдине побажання, скоротити термін виготовлення опису та результатів обстеження хоча б до двох днів, це важливо. Дякую!

Сергій, 02.04.2025