Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Позняках
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже сподобалася клініка. Все було чудово. Лікарі клініці уважні та професійні. Дуже залишилися задоволені візитом у дану клініку, нас все влаштувало.
Загалом клініка дуже сподобалася, все було добре. Але хотілося б щоб у клініці лікарі були більш доброзичливі.
Все добре, діагностикою задоволена, дякую.
Дуже гарний лікар, я задоволена проведенням діагностики. Дякую.
Все пройшло чудово, задоволений клінікою. Дякую.
Нам все сподобалося. Все було зручно, комфортно. Записалися на одну діагностику, а в клініці вирішили зробити і інші діагностики. Дуже зручно що можна зробити все в одному місці, ми задоволені
Чудова клініка й дизайн, відношення до клієнтів й обслуговування - лікар УЗД так багато усього розказала, що я залишилась дуже задоволеною.
Прийняли оперативно, висновки отримала швидко, приємне ставлення до пацієнтів, а саме до мене.
Записувалась на звичайну гастроскопію, але коли прийшла в клініку, мені нав'язали купу додаткових процедур, на моє зауваження, що я не розраховувала на додаткові витрати, лікар, досить не приємно, переходячи на особистості, сказав, мовляв, гроші ще зароблю, що так хвилююсь за них, здоров'я безцінне!. Тому довелось заплатити більше ніж у два рази більше ніж я планувала!Вийшла у жахливому настрої.
Сподобалася клініка, сама клініка непогана.
Все сподобалося, планую ще звернення до цієї клініки, сервісом задоволена.
Робила гастроскопію, мені дуже доступно усе пояснили, до того ж ця процедура досить неприємна, тому лікар намагався зробити її можна менше неприємною, тому залишилась від візиту досить задоволеною.
Сподобалось у клініці. Я не перший раз її відвідую. Тому все відбулося швидко і зручно.
Ніяких проблем не виникло. Все пройшло чинно і благородно. Дякую.
Хороша клініка, гарний персонал, відбулося все швидко. Сподобалося все, нема ніяких нарікань, є розмальовки - це дуже класно.
На жаль довелось очікувати у черзі, т гадала, що у приватній клініці на Флюорографії дають знимок, а так усе було ОК!
Все дуже сподобалось, привітний персонал.
Нам дуже сподобалось і обслуговування і сервіс і лікар чудовий, відвідуванням дуже задоволені
Все пройшло добре, швидко, але довго шукала клініку
Чудовий, привітний персонал, візит пройшов швидко. Залишився задоволеним.
Візит пройшов добре - швидко, якісно, та комфортно.
Було мега чудово - вийшла повністю задоволеною.задоволено
Обслуживающий персонал - общительные девочки, красиво приняли. В клинике чистенько. Как подъехал, врач сразу принял.
Дуже гарне ставлення до людей похилого віку. Візитом залишився задоволеним.
Все дуже швидко, працює привітний та професійний персонал.