Отзывы о диагностическом центре Оксфорд Медикал (Oxford Medical) на Позняках
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все добре, діагностикою задоволена, дякую.
Дуже гарний лікар, я задоволена проведенням діагностики. Дякую.
Все пройшло чудово, задоволений клінікою. Дякую.
Нам все сподобалося. Все було зручно, комфортно. Записалися на одну діагностику, а в клініці вирішили зробити і інші діагностики. Дуже зручно що можна зробити все в одному місці, ми задоволені
Чудова клініка й дизайн, відношення до клієнтів й обслуговування - лікар УЗД так багато усього розказала, що я залишилась дуже задоволеною.
Прийняли оперативно, висновки отримала швидко, приємне ставлення до пацієнтів, а саме до мене.
Записувалась на звичайну гастроскопію, але коли прийшла в клініку, мені нав'язали купу додаткових процедур, на моє зауваження, що я не розраховувала на додаткові витрати, лікар, досить не приємно, переходячи на особистості, сказав, мовляв, гроші ще зароблю, що так хвилююсь за них, здоров'я безцінне!. Тому довелось заплатити більше ніж у два рази більше ніж я планувала!Вийшла у жахливому настрої.
Сподобалася клініка, сама клініка непогана.
Все сподобалося, планую ще звернення до цієї клініки, сервісом задоволена.
Робила гастроскопію, мені дуже доступно усе пояснили, до того ж ця процедура досить неприємна, тому лікар намагався зробити її можна менше неприємною, тому залишилась від візиту досить задоволеною.
Сподобалось у клініці. Я не перший раз її відвідую. Тому все відбулося швидко і зручно.
Ніяких проблем не виникло. Все пройшло чинно і благородно. Дякую.
Хороша клініка, гарний персонал, відбулося все швидко. Сподобалося все, нема ніяких нарікань, є розмальовки - це дуже класно.
На жаль довелось очікувати у черзі, т гадала, що у приватній клініці на Флюорографії дають знимок, а так усе було ОК!
Все дуже сподобалось, привітний персонал.
Нам дуже сподобалось і обслуговування і сервіс і лікар чудовий, відвідуванням дуже задоволені
Все пройшло добре, швидко, але довго шукала клініку
Чудовий, привітний персонал, візит пройшов швидко. Залишився задоволеним.
Візит пройшов добре - швидко, якісно, та комфортно.
Було мега чудово - вийшла повністю задоволеною.задоволено
Обслуживающий персонал - общительные девочки, красиво приняли. В клинике чистенько. Как подъехал, врач сразу принял.
Дуже гарне ставлення до людей похилого віку. Візитом залишився задоволеним.
Все дуже швидко, працює привітний та професійний персонал.
Швидко, якісно, комфортно, чемний та професійний персонал.
Зробив флюорографію, залишився задоволеним.