Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

Диагностический центр «Оксфорд Медикал» на Осокорках – подразделение международной сети клиник, современное и оборудованное по последнему слову техники медицинское учреждение, оказывающее услуги взрослым и детям. При центре работает собственная клиническая лаборатория, а также кабинеты ультразвуковой диагностики и компьютерной томографии

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 20:00
  • вс : выходной

ул. Срибнокильская, 20

Дарницкий, м.Осокорки

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені сподобалося обслуговування в клініці, персонал на рецепції, дівочки умнічки.

Анастасія, 25.04.26

Я робила гастроскопію в цьому медичному закладі, візитом я дуже задоволена, клініка чудова, все пройшло чудово, виконали діагностику вчасно та гарно, дуже дякую клініці.

Марина, 14.01.26

В клініку зверталась на діагностику. Гарний лікар, все пояснює, приємний в спілкуванні, у мене взагалі ніяких зауважень, все було супер! В клініці привітний персонал

Валентина, 31.12.25

В мене була діагностика УЗД, я дуже задоволений сервісом, але особливо хотілося б виділити спеціаліста, в мене була лише діагностика, але лікар приділив мені багато часу, багато чого пояснив, я отримав від нього набагато більше інформації, ніж від консультацій в інших спеціалістів.

Віталій, 18.12.25

Все добре було на візиті у клініку.

Наталія, 29.11.25

Лікар справила негативне враження. Спілкувалась російською, вела себе зверхньо та некоректно, дозволяла собі висміювати мої слова. Консультація тривала лише 14 хвилин, що не відповідає очікуванням від якісного прийому. Враження залишилися дуже негативні і від лікаря, і від клініки.

Ангеліна, 15.09.25

Я була в клініці на УЗД діагностиці судин. Мені все дуже сподобалось, діагностика пройшла чудово. Дуже гарна лікарка була, все мені доступно і зрозуміло пояснила, дякую.

Анна, 15.09.25

Все пройшло чудово, дякую.

Олександр, 29.05.25

В клініці комфортно знаходитись. Лікар УЗД приємна та кваліфікована людина. Рекомендую.

Наталія, 16.05.25

Персонал на рецепції чудовий. Лікар який робив Біопсію усе зрозуміло пояснив та розповів по моїй проблемі. Усе пройшло класно

Зінаїда, 16.05.25
Центры поблизости