Отзывы о диагностическом центре Smart klinika (Смарт клиника), медицинский центр
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Пн-Вс: 7:30-21:00
просп. Петра Григоренко, 22/20. На карте
Дарницкий , м.Осокорки, м.Харьковская, м.Позняки
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мені сподобалось обслуговування та увага лікаря, перебування в клініці дуже комфортне. Рекомендую
Все супер обслуговування , сервіс все прекрасно
Лікар все мені розказав консультація та опис мені все сподобалося для подальшого лікування
Все було комфортно, зручно, запропонували чай та каву. Мені сподобалось
Звертався в клініку на діагностику, все було дуже приємно, дуже уважне дослідження. Лікар діагностики досить детально описав висновок діагностики та пояснив що було написано. Я задоволений візитом в клініку, відчувалась небайдужість і компетентність лікаря
Був в цій клініці на електронейроміографії. Все дуже сподобалось, гарна клініка та гарні співробітники. Нормальне відношення до мене як до пацієнта. Дякую, я задоволений.
В клинику обращались на рентгенографию, все очень понравилось. Мы пришли в клинику, все сделали, получили результат диагностики, все было удобно, комфортно, никаких замечаний не было
Був на рентген діагностиці в цій клініці. Все дуже чудово, мені все сподобалось. Діагностика пройшла швидко, спеціаліст надав мені чіткі роз'яснення, все зрозуміло.
Мене все влаштувало, не маю зауважень. все добре, дякую.
Обслуговування, все чудово, жодних скарг, персонал компетентний, звертатимуся, дякую.
Досить добре пройшов візит в дану клініку. Залишилася максимально задоволена сервісом у клініці. Діагностика пройшла доволі комфортно та швидко. Вдячна за чудовий візит і за гарне обслуговування.
Все добре, візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все зручно, дякую.
Все влаштувало, комфортом та обслуговуванням задоволений, дякую.
Візит в клініку на діагностику серця сподобався, зауважень до персоналу клініки не було
Мене прийняли вчасно, дуже ввічливо. Лікар, що проводив мені УЗД, приємне враження мені склав, ну і зробив усе, що було потрібно, поставив діагноз. Я залишився задоволеним.