- Генератор в клініці,
- Генератор в клініці,
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-16:00
- Нд: вихідний
Головний напрямок клініки CALM (Калм) – лазерна дерматоонкологія та естетична дерматологія. Використовуються лазерні методики для видалення новоутворень, усунення дефектів шкіри та вікових змін. Безболісно, безпечно, швидко та ефективно проблеми зі шкірою вирішують у клініці CALM (Калм). А також представлено усі види ін'єкційних методик для покращення зовнішності, усунення зморшок та ліфтингу, видалення татуювань та татуажу, лазерна епіляція. ще
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано. ще
вул. В'ячеслава Чорновола, 12. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя: профілактика, діагностика та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття. ще
проспект Володимира Івасюка 12Д. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Головний напрямок клініки CALM (Калм)– лазерна дерматоонкологія та естетична дерматологія. Ми використовуємо лазерні методики для видалення новоутворень, усунення дефектів шкіри та вікових змін. Безболісно, безпечно, швидко та ефективно проблеми зі шкірою вирішують у клініці CALM (Калм). А також представлено усі види ін'єкційних методик для покращення зовнішності, усунення зморшок та ліфтингу, видалення татуювань та татуажу, лазерна епіляція. ще
вул. Левка Лук’яненка, 18 (колишня вул. Маршала Тимошенка). На карті
Оболонський , м.Мінська
Медичний центр CALM (Калм), лікарі якого займаються діагностикою та вирішенням проблем у галузі гінекології, мамології, урології, проктології флебології, а також пластичною хірургією. Оснащена операційна, реанімація, нове обладнання, затишні палати, а головне – компетентні лікарі, що гарантують якість послуг та комфорт пацієнта. ще
Клініка «Гармонія здоров'я» - це медичний заклад широкого профілю, що має масштабний досвід роботи в лікуванні і корекції захворювань всіх напрямків медицини у пацієнтів різного віку терапевтичними і хірургічними методами, включаючи лікування жіночого і чоловічого безпліддя і проведення пластичних операцій. ще
Головний напрямок клініки CALM (Калм) – стоматологія, лазерна дерматоонкологія, трихологія. Ми використовуємо лазерні методики для видалення новоутворень, усунення дефектів шкіри та вікових змін. Безболісно, безпечно, швидко та ефективно проблеми зі шкірою вирішують у клініці CALM. А також представлено усі види ін'єкційних методик для покращення зовнішності, усунення зморшок та ліфтингу, видалення татуювань та татуажу, лазерна епіляція. ще
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших. ще
вул. Загорівська, 1Г. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська