- Дитяча кімната,
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 9:00-16:00
- Вс: выходной
Другие педіатричні клиники в Дніпрі
Багатопрофільний медичний центр «МедЕксперт» працює з 2013 року. За 10 років роботи медичний центр значно виріс, сьогодні є 5 клінік в місті Дніпро та області , де працюють понад 60 вузькопрофільних медичних спеціалістів. Працює денний стаціонар, можливий виїзд лікарів додому . В клінічній лабораторії медичного центру «МедЕксперт» пропонується більше 300 видів лабораторних досліджень. Також надаються послуги з УЗД діагностики , холтермоніторування роботи серця, доплерографії судин . Мережа клінік «МедЕксперт» надає безкоштовне обслуговування у сімейного лікаря та педіатра за умови укладання декларацій згідно медичних гарантій НСЗУ. У медичному центрі нараховується уже понад 42 000 пацієнтів, та обслуговуються цілі сім'ї. ще
У сучасному медичному центрі «VAN Clinic» надають ефективну допомогу всім пацієнтам, незалежно від віку чи статі. Тут пропонується широкий спектр медичних послуг від проведення діагностичних процедур до хірургічного втручання. Лікарський колектив найвищого рівня та кваліфікації використовує у своїй практиці передові методи лікування пацієнтів та проведення найточніших аналізів. Тут здійснюється лікувально-діагностичний прийом лікарів спеціалістів (гінеколог, уролог, проктолог, терапевт, невропатолог, ЛОР, ортопед-травматолог, стоматолог, хірург, онкохірург, мамолог, педіатр, дерматолог, косметолог) ще
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання. ще
ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5. На карті
Індустріальний
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» вже багато років вважається однією з найбільших мереж мед. центрів по всій країні. В установі приймають лікарі понад 30 спеціальностей. Тут виправдовують довіру своїх пацієнтів і намагаються зберегти свою репутацію, надаючи медичні послуги найвищого рівня ще
Багатопрофільний медичний центр Фемілі Медікал Клінік (Family medical clinic) - сучасний медичний заклад, що здійснює консультативний і діагностичний прийом дорослих і дітей, а також надає пацієнтам широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за різними напрямками в медицині ще
ЖК «PANORAMA», вул. Сімферопольска, 2м. На карті
Соборний
Клініка «Медичний центр» - це універсальна приватна медична клініка з високим рівнем обслуговування та індивідуальним підходом до кожного пацієнта. У центрі дотримуються всіх стандартів у сфері охорони здоров'я ще