Центр здоров'я «Жіночий лікар» – це комплексний підхід із найкращими традиціями приватної лікарської практики, професіоналізму та уважного ставлення до своїх відвідувачів. Кваліфікований лікар, який враховує індивідуальні особливості пацієнта, в обмежені терміни максимально точно поставить діагноз та визначить подальше ефективне лікування. В результаті довірчих відносин між лікарем і пацієнтом, які встановлюються в процесі комунікації, одужання відбувається набагато ефективніше та швидше.
У стінах клініки створена атмосфера комфорту та розуміння. Кваліфікований персонал бере до уваги динамічний темп сучасного життя та знаходить можливість здійснювати медичну підтримку пацієнтам у зручний для них час.
Клініка «Жіночий лікар» пропонує широкий спектр медичних послуг:
- консультації;
- обстеження;
- призначення терапії;
- рекомендації щодо профілактики.
У центрі здійснюють:
- УЗ-діагностування всіх систем та органів;
- лікування не окремих захворювань, а організму повністю;
- спектр послуг, який можна здійснити амбулаторно – від одноразового консультування за результатами обстежень, що є на руках, до малих операцій.
У клініці ведуть прийом лікарі за напрямками:
- гінекологія;
- кардіологія;
- урологія;
- гастроентерологія;
- нефрологія.
Пріоритетним напрямом медичного закладу є підтримка репродуктивного здоров'я.
Розумне співвідношення «ціна-якість-сервіс» - головне правило лікувальної практики даного медичного закладу. На базі клініки пацієнтам пропонуються акції та спеціальні цінові пропозиції на послуги.
Досягнення сучасної медицини, що використовуються в центрі, фахівці вищої кваліфікаційної категорії, персональний підхід до кожного пацієнта роблять центр «Жіночий лікар» надійним партнером та ефективним помічником у підтримці фізичного та емоційного здоров'я.