Офтальмологічні клініки в Києві в районі Шевченківський (29)

Дивитись Офтальмологів Києва
За кількістю відгуків
За назвою
Гармонія здоров'я
1798відгуків
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Вакцинація Гастроентерологія Гінекологія ... ще
Клініка «Гармонія здоров'я» - це медичний заклад широкого профілю, що має масштабний досвід роботи в лікуванні і корекції захворювань всіх напрямків медицини у пацієнтів різного віку терапевтичними і хірургічними методами, включаючи лікування жіночого і чоловічого безпліддя і проведення пластичних операцій.
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:30 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Олени Пчілки, 2на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано.
access_time_filled пн - сб : 8:30 - 20:30 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. В'ячеслава Чорновола, 12на карті
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Ревуцького, 40-вна карті
Дарницький м.Харківська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Нова сучасна клініка «Гармонія Здоров'я» на лівому березі Києва (РК Great) пропонує: консультативні послуги для дорослих та дітей, ультразвукову діагностику всього організму, пройти гастроскопію та колоноскопію, вакцинацію, здати аналізи та швидко отримати результати. Укласти декларацію із сімейним лікарем собі, своїм дітям та батькам, отримати стаціонарне лікування. Клініка оснащена всім необхідним медичним обладнанням для якісної діагностики та оперативних втручань.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
Дніпровська набережна 15Жна карті
Дарницький м.Осокорки
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Гармонія здоров'я» на вул. О. Кониського – це нова багатопрофільна клініка для всієї родини. Зручне місце розташування в центрі Києва та в тихому районі, зробить Ваш візит до лікаря спокійним та впорядкованим. Тут надають такі послуги, як: консультативні прийоми для дорослих та дітей; ультразвукова діагностика всього організму; профілактичні чек-апи; вакцинація; здача аналізів та швидке отримання результатів; заключення декларації із сімейним лікарем для себе, своїх дітей та батьків; лікування у денному стаціонарі; масаж та фізіотерапевтичні процедури.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська)на карті
Здорова сім'я

Здорова сім'я

Поліклініка
1573відгуки
add_box Інфектологія Акушерство Андрологія Вакцинація Венерологія Гастроентерологія ... ще
«Здорова сім'я» - це широкопрофільна клініка для дітей та дорослих. Досвідчені і висококваліфіковані фахівці надають весь комплекс медичних послуг - від косметології до хірургії. Однією з переваг клініки є гнучка цінова політика, що забезпечує сучасній сім'ї якісне і, одночасно, доступне лікування.
add_box Акушерство Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Круглоуніверситетська, 3-5на карті
Печерський м.Театральна м.Хрещатик м.Палац Спорту
add_box Дієтологія Ендокринологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
вул. Круглоуніверситетська, 3вна карті
Печерський м.Театральна м.Хрещатик м.Палац Спорту
Новий зір, медичний центр в Києві
188відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Медичний центр Новий зір стоїть біля витоків становлення і розвитку сучасної української офтальмохирургии, ставши одним з перших офтальмологічних центрів, успішно впровадивши на практику передові технології і світові досягнення в хірургії ока. У центрі виявляються практично всі доступні на сьогодні послуги в діагностиці і відновленні зору. В даний час медичний центр Новий зір налічує 9 філій по всій Україні, які створені для того щоб допомогти кожній людині відновити, зберегти або поліпшити свій зір!
add_box Офтальмологія ... ще
Первий медичний центр «Новий Зір» відкрився в Києві в жовтні 2004 року. Сьогодні центр має вищу категорію медичної акредитації та є флагманом мережі. Тут можна скористатися інноваційними методиками відновлення зору, включаючи найбільш популярні в світі безножевие фемто-технології. Персонал київського центру - фахівці з багаторічним стажем роботи. Це лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук. За їхніми плечима величезний досвід: тисячі успішних операцій і десятки доповідей на наукових з'їздах і конференціях. У центрі «Новий Зір» можуть запропонувати практично всі сучасні види діагностики та лікування очних захворювань. Схема лікування розробляється індивідуально, а якість послуг регламентується європейськими протоколами
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Глибочицька, 17 Гна карті
вул. Антоновича (Горького), 176на карті
Голосіївський м.Либідська м.Палац Україна
Ocular – інститут офтальмології
4.7
7відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Ocular – інститут офтальмології, провідний багатопрофільний офтальмологічний центр в Києві. Девізом МЦ є «Щастя Бачити все!». Тут пропонують послуги лікарів-офтальмологів, кандидатів наук і заслужених лікарів України, а саме: комплексну діагностику зору, лазерну корекцію, лікування захворювань сітківки, катаракти, глаукомуи, лікування кератоконуса і виконання процедури крос-лінкінг, реконструктивну і естетичну пластику повік, виправлення косоокістьості, корекцію (нічними) жорсткими лінзами, коригування гостроти зору окулярами та лінзами.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Миколи Пимоненка, 13aна карті
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика»
add_box Офтальмологія ... ще
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Івана Мазепи, 9на карті
Оболонський м.Іподром
пр. Московський, 11-Ана карті
Оболонський м.Почайна
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
вул. С. Петлюри (Комінтерна), 18на карті
Дарницький м.Осокорки
пр. Оболонський, 1-Б, (ТРЦ «DreamTown» 2 лінія (сектор Б))на карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
вул. Сагайдачного, 35на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
вул. Виборзька (Гетьмана), 40/16на карті
пл. Перемоги, 3 (ТЦ «Україна»)на карті
пл. Спортивна, 1 (ТЦ «Гулівер»)на карті
Печерський м.Палац Спорту
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 11:00 - 17:00
вул. В. Порика, 3на карті

Практикуючий лікар
21відгук
add_box Гомеопатія Офтальмологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
У приватному кабінеті проводиться лікування запальних захворювань очей, хвороб, які викликані порушенням трофіки і обміну речовин. Крім цього, в ДокторОк перевіряють зір, проводять гімнастику для очей, підбирають контактні лінзи, проводять оздоровчі процедури. Також в ДокторОк ведеться прийом гомеопата.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Печерський спуск, 19на карті
Шевченківський м.Кловська
Родина

Родина

Лікувальний діагностичний центр
4відгуки
add_box Офтальмологія Рефлексотерапія Дерматовенерологія ... ще
«Родина» – это лечебный диагностический центр, в котором предоставляют высочайшего уровня услуги по направлению рефлексотерапия, офтальмология, дерматовенерология. Кроме того в центре можно пройти комплексный медосмотр. В «Родине» беспокоятся о здоровье всех пациентов, используя только выверенный алгоритм обследований, современное диагностическое оборудование. На всех этапах обследований специалисты центра ведут тщательный контроль.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Пимоненка, 10ана карті
Амеда

Амеда

Клініка
4119відгуків
add_box Вакцинація Гастроентерологія Гінекологія Дерматовенерологія Дерматологія Дерматоонкологія ... ще
Клиника для всей семьи «Амеда» создана для оказания медицинской помощи каждому пациенту с учетом максимального комфорта. В ее стенах есть все необходимое для поддержания здоровья, а также его восстановления. Высококвалифицированные врачи, современное оборудование и домашняя замечательная атмосфера – это «три кита», на которых построен данный медицинский центр.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мануальна терапія Масаж ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Ameda – медицинский центр для взрослых и детей. В Ameda на пр. Воздухофлотский – современная широкопрофильная клиника для всей семьи. В клинике представлено 21 медицинское направление. В Амеде на пр. Воздухофлотский прием ведут опытные высококвалифицированные специалисты, которые в медицинской практике применяют лучшие современные методики.
просп. Повітрофлотський, 51на карті
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Ameda – клиника для всей семьи, где взрослые и дети могут получить необходимую медицинскую помощь. В стенах клиники Амеда на Оболони есть все необходимое для восстановления и поддержания здоровья: квалифицированные специалисты, современное оборудование, а также домашняя уютная атмосфера.
Оболонська набережна, 1, корпус 3на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Ameda на Златоустовской – современный многопрофильный медицинский центр для взрослых и детей. В клинике представлены основные медицинские направления. В Амеде на Златоустовской прием ведут опытные квалифицированные специалисты, которые в своей практике используют лучшие методики современной медицины.
вул. Златоустівська, 16на карті
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медицинский центр Ameda на Печерске окажет комплексную помощь как взрослым, так и детям. Помимо направлений, которые доступны в других центрах сети – гинекология, урология, педиатрия, флебология, гастроэнтерология, кардиология, здесь также работают опытные стоматологи
вул. Цитадельна, 7на карті
Печерський м.Арсенальна м.Печерська
add_box Оториноларингологія Педіатрія Хірургія Стаціонар ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Стационарное отделение «Амеда» расположено в здании Киевской городской детской клинической больницы №1. В клинике созданы прекрасные условия для разнообразного, комфортного и эффективного лечения заболеваний у детей (с 29-го дня жизни и до совершеннолетия). Также здесь можно получить консультацию узкоспециализированных врачей (работающих в медцентре или приглашенных специалистов)
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Богатирська, 30на карті
Здоров'я столиці

Здоров'я столиці

Медичний центр
439відгуків
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Медичний центр «Здоров'я столиці» вже майже 10 років надає якісну медичну допомогу, доступну для всіх пацієнтів. У центрі «Здоров'я столиці» вас зустріне команда лікарів-професіоналів і уважний персонал, а при необхідності ви на місці можете пройти лабораторну діагностику, рентгенологічне, ультразвукове та інші обстеження. У центрі є всі умови для проведення малих і великих оперативних втручань, фізіотерапевтичного лікування і реабілітації.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шовковична, 34 вна карті
Шевченківський м.Арсенальна
Модерний діабетичний центр
240відгуків
add_box Дієтологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Офтальмологія Педіатрія ... ще
MODERN DIABETES CENTER (MDC) - це центр сучасної ендокринології. Перша в Україні спеціалізована приватна клініка рівня кращих світових стандартів. Ідеологія і структура MDC була розроблена за аналогією і тенденціями кращих спеціалізованих клінік світу: Діабетичного центру «Стено» (Данія), Університету МакМастер Гамільтон (Канада), ендокринологічного наукового центру (Росія), Дитячої лікарні Філадельфії (США)
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Зоологічна, 3дна карті
Шевченківський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
chevron_left 2 3
Показати ще 9 Клінікиautorenew