Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про клініку Амеда на Печерську

Клініка
Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Дерматоонкологія, Кардіологія, Мануальна терапія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Терапія, Травматологія, Урологія, Флебологія, Функціональна діагностика, Хірургія ще
  • Паркінг,
  • Аптека в клініці,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-21:00
  • Нд: 8:00-20:00

вул. Цитадельна, 7. На карті

Печерський , м.Арсенальна, м.Печерська

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

315

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    В клинике комфортно находится, чисто и спокойная обстановка. Сосницкая О.А. все подробно мне объяснила, все расспросила. Меня удовлетворило полностью все.

    Софья, 05.09.2021

    Рекомендую

    Понравилось, врач грамотно все объяснила , назначила, какие процедуры нужно пройти. Скольких врачей я раньше посещала с этой проблемой, никто такого не рассказал!

    Михаил, 27.03.2021

    Я очень довольна Офтальмологом. Я получила в полном объеме всю информацию о состоянии своего зрения, я очень благодарна этому врачу через пол года приду еще 

    Наталья, 13.02.2021

    Не рекомендую

    Очень недовольны обслуживанием. Нам напутали с оплатой приема, деньги взяли, а чек не выдали. Сказали, что будет висеть долг, хотя мы деньги заплатили. Ничего у них не работало, выдали вручную написанную писульку, заключение. У них сбой в системе. Очень-очень недовольны. Пришлось еще час ждать прививку. Потому что, записались к педиатру на одно время, оказалось, что медсестра придет через час. Ну это сказочно! Хотя изначально, все было понятно и прозрачно. 

    Мария, 26.01.2021

    Рекомендую

    В клініці я уже не вперше, мені подобається. І поки не попалось жодного лікаря що я сказала б що я до нього не хотіла потрапити. 

    Валентина, 11.01.2021

    Рекомендую

    Клиника на высшем уровне, условия хорошие.

    Таня, 25.08.2020

    Рекомендую

    Казан А.М. все доступно объяснила, поставила точный диагноз, я получила полную консультацию. Меня все устроило

    Жанна, 18.08.2020

    Рекомендую

    Клініка маленька, але дуже затишна і комфортна.Прийняли вчасно.

    Герман, 17.08.2020

    А девочки на рецепции, как будто жутко уставшие. Это было одиннадцать утра. Не могла от них ничего добиться толком. Про улыбки, здравствуйте я вообще молчу. Этого не было.

    Аноним, 13.07.2020

    Рекомендую

    В клініці чисто, приємний персонал. Рекомендую.

    Тетяна, 10.07.2020

    Рекомендую

    В клініці чисто, стерильно, дуже приємний персонал на рецепції та не ігнорують

    Олена, 13.03.2020

    Прийшлося чекати візиту в клініці пів години.

    Сніжана, 24.01.2020

    Рекомендую

    В целом, хорошо, но персонал был не особо приветлив на рецепции.

    Ольга, 25.12.2019

    Рекомендую

    Огромная благодарность, клинике" Амеда", за возможность встретиться с величайшим кардио хирургом Украины и современности!

    Константин, 03.08.2019

    Рекомендую

    В клинике, мне разрешили занести велосипед, это заслуживает уважения.

    Михаил, 28.05.2019

    Рекомендую

    Мені дуже сподобалося, буду рекомендувати. Дуже організаційно, смс нагадує. Зустріли, відвели в кабінет куди потрібно, я нічого не шукала. Дуже доброзичлива обстановка. Мені робили ЄКГ та була у кардіолога –задоволена. Акуратно завели , показали де роздягнутися, немає хвилювання. Все зробили як потрібно.

    Лариса, 11.05.2019

    Рекомендую

    Записывали жену с ребенком к отоларингологу Билоус О.М.. Остались очень довольны приемом. Все посмотрели и ответили на вопросы. Будем еще с ребенком обращаться. Все хорошо.

    Наталья, 05.01.2019

    Рекомендую

    Все хорошо, все замечательно, спасибо! Действительно хорошая клиника, прекрасный специалист, нам все понравилось. Все быстро происходило, замечательно было, все на уровне.

    Артем, 26.12.2018

    Рекомендую

    На приеме всё прошло очень хорошо. Доступно, подробно всё рассказали, объяснили. Получил всё, что хотел, не было никакого негатива, всё прошло культурно, вежливо.

    Дмитрий, 07.12.2018

    Рекомендую

    Все было хорошо, но в тот день там снимали телепрограмму и все была на ушах.

    Анна, 16.11.2018

    Рекомендую

    Всё было профессионально, грамотно, всё помогло.

    Екатерина, 15.11.2018

    Рекомендую

    Всё прошло замечательно, меня устроило обслуживание и консультация.

    Богдан, 08.11.2018

    Рекомендую

    Врач опоздала на час и меня не предупредили.

    Катерина, 30.10.2018

    Рекомендую

    Нормальне обслуговування в клініці, все вчасно.

    светлана, 03.08.2018

    Рекомендую

    Очень понравилось, сервис, оборудование, все мне понравилось.

    Ирина, 12.06.2018
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.
Філіали мережі