Сторінка 2. Сторінка 2:Клініки Кардіологічні у Києві - Подільського району (15)
- Генератор в клініці,
- Пн-Сб: 9:00-21:00
- Нд: вихідний
- Пн-Пт: 7:30-20:00
- Сб-Нд: 9:00-18:00
МЦ «Імпульс» - багатопрофільна лікувально-діагностична приватна клініка, яка орієнтована на комплексний підхід в лікуванні пацієнта і надання якісних медичних послуг. У своїй структурі має відділення терапії, неврології, кардіології, реанімації. Надає послуги лабораторних та інструментальних обстежень ще
дивитись все
Кардіологічний мініцентр "Від серця до серця" - це кабінет амбулаторного типу для діагностики, лікування та динамічного спостереження пацієнтів кардіологічного і терапевтичного профілю від народження до зрілого віку, також сучасна лабораторна діагностика. ще
проспект Свободи 22, Поліклініка №2, 1 поверх. На карті
Подільський , м.Нивки, м.Сирець, м.Мінська, м.Героїв Дніпра
дивитись все
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму. ще
вул. Мостицька 9 . На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Почайна
Unity — це клініка, що поєднує сучасні технології, досвідчену команду та індивідуальний підхід. Ми створюємо гармонійний зв'язок між внутрішнім та зовнішнім здоров'ям, допомагаючи знайти баланс між фізичним самопочуттям, ментальним станом та природною красою. Ми підтримуємо людей у пошуку відповідей, відновленні впевненості в собі та побудові кращого майбутнього. ще
вул. Костянтинівська, 75, офіс 309. На карті
Подільський , м.Тараса Шевченка
Моя сім'я, клініка сучасної гінекології та урології Гонзель Катерини Миколаївни, лікаря-гінеколога. Робота клініки заснована на європейських стандартах надання медичної допомоги населенню Києва, завдяки досвіду, отриманому більшістю лікарів центру під час навчання в європейських медичних центрах. Це служить, крім професіоналізму і багаторічного досвіду медичного персоналу, додатковою гарантією якості наданої медичної допомоги пацієнтам клініки. ще
вул. Волоська, 50/38. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка