Сторінка 2. Сторінка 2:Гематологічні клініки у Києві (13)
- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Сб: 9:00-18:00
- Нд: вихідний
- Оплата карткою,
Сімейна клініка для дітей “Наш доктор” - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому. ще
вул. Срібнокільська, 1. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
«Кібер Клініка Спіженка» - це сучасний багатопрофільний онкоцентр світового рівня, що працює в Україні з 2009 року. З моменту відкриття Клініки близько 18 000 пацієнтів з більш ніж 30 країн світу зробили вибір на користь висококласної онкологічної допомоги (станом на вересень 2014 року). Висока ефективність в боротьбі з онкологічними захворюваннями, яку «Кібер Клініка Спіженка» пропонує своїм пацієнтам, обгрунтована унікальним поєднанням обладнання (сучасний лінійний прискорювач, повний діагностичний комплекс на базі надточних МРТ, КТ та УЗД) і методик терапії (радіохірургія, променева терапія, хіміотерапія, хірургія), можливості яких реалізуються досвідченими фахівцями. ще
с. Капітанівка, вул. Радянська (Соборна), 21. На карті
Київська область
Широкопрофільний медичний центр для всієї родини «Медлайн» надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, інструментальну і лабораторну діагностику і інші. ще