Лікар Кисельова присвятила лікуванню хвороб крові понад 20 років. Вона є гематологом вищої категорії, який постійно вдосконалює професійні знання, відвідуючи конгреси і конференції гематологів
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 289 відгуків
Марина 07 Липень 2025
Юрій 09 Червень 2025
Наталія 29 Травень 2025
Лікарка відповідальна, уважна, професійна, дала поради такі як потрібно. Я повністю задоволена
Альона 27 Травень 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн, консультація пройшла добре, гладко, була надана попередня інформація, все дуже зручно. Я задоволена прийомом, з лікарем все вирішили
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ніна 05 Травень 2025
Лікар дуже уважна. Я літня людина, лікар мене вислухала, лікар дуже терпляча, дуже позитивна, доброзичлива. Ніяких зауважень до лікаря не було, я з усім що лікар казала згодна, я дуже задоволена лікарем
Катерина 14 Квітень 2025
Всім дуже задоволені. Олена Анатоліївна дуже гарний фахівець і приємна людина. Так вийшло, що ми запізнились на прийом, вона нас все одно прийняла, за що ми їй дуже вдячні.
Катерина 08 Квітень 2025
Мені все дійсно сподобалося на візиті у цього лікаря.
Світлана 03 Квітень 2025
Все було добре на візиті у цього лікаря. Сам візит пройшов в комфортній атмосфері, будемо і надалі співпрацювати з цим лікарем. Хороша була консультація. Дякую.
Тетяна 25 Березень 2025
Мені дуже сподобалася консультація лікаря. Лікар призначила додатково пройти обстеження, здати аналізи, не було нічого лишнього зі сторони лікаря, мені дуже сподобалося.