Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 58 відгуків
Валерія 16 Липень 2025
Сестра залишилась задоволеною візитом на консультацію до лікаря гематолога Юрія Олеговича. Лікар передивився всі аналізи. Все пройшло швидко. Не затримував довго. Євгенія зайшла рівно по часу, що нам і сподобалось. Все супер. Рекомендую.
Єлизавета 02 Липень 2025
Вероніка 04 Червень 2025
Марина 04 Червень 2025
Лікар відповів на всі запитання які мене цікавили, все уважно подивився, з розумінням підійшов до моєї проблеми. Візит пройшов задовільно
Яна 14 Травень 2025
Лікар професіонал своєї справи.
Юлія 30 Квітень 2025
Лікар мені сподобався, насправді компетентний спеціаліст. Хоч і лікар не зміг мені допомогти повною мірою у моїй проблемі, але за те чудово проконсультував, все чітко пояснив, розказав доступно що потрібно буде робити далі й що може відбутися у майбутньому. Якоюсь мірою заспокоїв та направив до інших спеціалістів.
Тетяна 12 Березень 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн. На консультації сподобалося що лікар відкрито все говорить, пояснив які аналізи потрібно ще здати. Мене все влаштувало
Валентин 19 Лютий 2025
Нам все сподобалося, лікар чудовий, дав чудові рекомендації, призначив гарні і недорогі ліки. Ми задоволені лікарем
Іван 08 Січень 2025
Все пройшло добре, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Направлено до клініки
Анастасія 06 Листопад 2024
Прийом не сподобався, прийом відбувся у швидкому темпі. Лікар видав висновок, де інформація не відповідала дійсності, ніякого огляду не було, тиск та ритм лікар не міряв. Я не розумію навіщо я зверталася до лікаря, якщо нічого лікар не робив і результату від консультації немає. Я отримала висновок консультації не про що, тільки потратила кошти. Інші лікарі відправили мене до гематолога, є підозра на непросту хворобу, в результаті я від лікаря отримала тільки направлення на аналізи. Я дуже незадоволена лікарем