Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 49 отзывов
Направлено в клинику
Анастасія 06 Ноябрь 2024
Прийом не сподобався, прийом відбувся у швидкому темпі. Лікар видав висновок, де інформація не відповідала дійсності, ніякого огляду не було, тиск та ритм лікар не міряв. Я не розумію навіщо я зверталася до лікаря, якщо нічого лікар не робив і результату від консультації немає. Я отримала висновок консультації не про що, тільки потратила кошти. Інші лікарі відправили мене до гематолога, є підозра на непросту хворобу, в результаті я від лікаря отримала тільки направлення на аналізи. Я дуже незадоволена лікарем
Людмила 23 Октябрь 2024
Лікар ставив конкретні запитання, дав рекомендації та направив на додаткові аналізи, те що я хотіла від першого візиту до лікаря він мені усе розповів, відповів на мої запитання які мене цікавили. Це був перший похід до лікаря, я задоволена.
Альона Андрійчук 09 Октябрь 2024
Дуже приємний лікар,все детально пояснив .
Катерина 02 Октябрь 2024
21 Август 2024
Сергій 29 Май 2024
Юрій Олегович все розповів, подивися селезінку та мої аналізи які я приносив, проконсультував по моїм питанням. Задоволений візитом.
Аліна 22 Май 2024
Лікарем задоволена, жодних нарікань, все було добре, дякую.
Направлено в клинику
Зіновій 22 Май 2024
Лікар взагалі не цікавився пацієнтом, натомість коментував висновки інших фахівців, прийом мені не сподобався.
Аліна 15 Май 2024
Задоволена прйимом та отриманою консультацією, лікар призначив обстеження та попередньо дав поради щодо лікування. Дякую.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Світлана 28 Февраль 2024
Спеціаліст ввічливий, все розповів, заспокоїв, дав рекомендації