Лікар Гематолог Мазур Марія Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Мазур Марія Михайлівна

Лікар другої категорії
Марія Михайлівна – кваліфікований лікар-гематолог. Займається лікуванням анемії, тромбоцитопенії, геморагічних станів, онкологічної патології крові, збільшення лімфовузлів та селезінки крові
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 29 відгуків

Ганна 25 Листопад 2025
У нас з лікарем була онлайн консультація. Прийом сподобався. Лікар дуже уважна, дала хороші поради. З лікарем приємно було спілкуватись, прийом пройшов дуже добре
Сабіна 25 Листопад 2025
З лікарем була онлайн консультація. Лікар дуже професійно підійшла до справи, прокоментувала все, що мене бентежило і дала правильні поради. Я задоволена прийомом
Маргарита 21 Листопад 2025
Все гарно, отримала розгорнуту консультацію, все сподобалося.
Олена 19 Листопад 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Марія Михайлівна  - дуже приємна жінка, дуже зрозуміло все мені пояснила і все розказала. Лікар розпише курс лікування і далі з лікарем будемо працювати далі
Анжела 05 Листопад 2025
В нас була онлайн консультація з Марією Михайлівною, нам все дуже сподобалось, дуже приємна та уважна до деталей лікарка, все детально пояснила нам назначила аналізи, дякуємо.
Вікторія 03 Листопад 2025
Все пройшло чудово, я дуже задоволена консультацією. Дякую.
Ольга 28 Вересень 2025
Лікарка професіонал своєї справи. Мені сподобалось те яке вона лікування підібрала.
Тетяна 03 Вересень 2025
З лікарем спілкувались онлайн. Лікар над дуже сподобалась як людина і як спеціаліст, грамотна, жива людина з живою енергетикою, було приємно з лікарем спілкуватись. Лікар призначила додаткові аналізи та домовились з лікарем про наступну онлайн консультацію
Інна 31 Серпень 2025
Юлія 31 Серпень 2025
Все влаштувало в розповіді, роз'яснення лікаря на онлайн консультації рекомендації. Все дослідно та зрозуміло.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ