Врач Гематолог Мазур Мария Михайловна на Doc.ua

Отзывы о Мазур Мария Михайловна

Врач второй категории
Отзывов: 32
Консультация от1200 грн
Мария Михайловна - квалифицированный врач-гематолог. Занимается лечением анемии, тромбоцитопении, геморрагических состояний, онкологической патологии крови, увеличения лимфоузлов и селезёнки крови
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 32 отзыва

Каміла 11 Декабрь 2025
У нас з лікарем була онлайн консультація. Було відчуття що лікар дуже добре знає свою справу, з лікарем було дуже комфортно спілкуватись, я отримала рекомендації, я задоволена прийомом
Маріанна 04 Декабрь 2025
Анастасія 29 Ноябрь 2025
Лікарка гарний фахівець, ввічлива, приємна жінка. Рекомендую
Ганна 25 Ноябрь 2025
У нас з лікарем була онлайн консультація. Прийом сподобався. Лікар дуже уважна, дала хороші поради. З лікарем приємно було спілкуватись, прийом пройшов дуже добре
Сабіна 25 Ноябрь 2025
З лікарем була онлайн консультація. Лікар дуже професійно підійшла до справи, прокоментувала все, що мене бентежило і дала правильні поради. Я задоволена прийомом
Маргарита 21 Ноябрь 2025
Все гарно, отримала розгорнуту консультацію, все сподобалося.
Олена 19 Ноябрь 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Марія Михайлівна  - дуже приємна жінка, дуже зрозуміло все мені пояснила і все розказала. Лікар розпише курс лікування і далі з лікарем будемо працювати далі
Анжела 05 Ноябрь 2025
В нас була онлайн консультація з Марією Михайлівною, нам все дуже сподобалось, дуже приємна та уважна до деталей лікарка, все детально пояснила нам назначила аналізи, дякуємо.
Вікторія 03 Ноябрь 2025
Все пройшло чудово, я дуже задоволена консультацією. Дякую.
Ольга 28 Сентябрь 2025
Лікарка професіонал своєї справи. Мені сподобалось те яке вона лікування підібрала.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Киев