Київ
Лікар Гематолог Шестак  Геннадій  Петрович на Doc.ua
4.8

Відгуки про Шестак Геннадій Петрович

Лікар проводить консультативний прийом та виконує такі процедури: пункція лімфатичних вузлів, пункція пухлинних утворень, стернальна пункція (ПКМ), трепанобіопсія кісткового мозку, пункція плевральної та черевної порожнини, переливання крові.
4.8
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 68 відгуків

Ольга 12 Листопад 2024
Можу поставити лікарю найвищу оцінку і навіть більше, я дуже задоволена візитом, дякую!
Направлено до клініки
Яна 11 Листопад 2024
Я прийшла на прийом, оплатила консультацію даного спеціаліста, але єдине що я почула від лікаря, так це те, що він мені не допоможе і мені потрібен інший спеціаліст, на цьому все.
Жанна 07 Листопад 2024
Все сподобалось, все добре.
Альона 07 Листопад 2024
Я дуже задоволена фахівцем, лікар відповів на всі питання. Ми обов'язково звернемося до лікаря на повторній прийоми, ми дуже задоволені прийомом
Направлено до клініки
Марина К. 25 Жовтень 2024
Відповіді на свої питання не отримала. Замість цього отримала направлення до іншого лікаря, аргументуючи це тим, що краще ніж той лікар мені ніхто не допоможе. Звичайно я заплатила за цю консультацію, яка по факту мені взагалі не допомогла. Висновки робіть самі. Лікар хоче здатися добрим і втертися у довіру
Олег 23 Жовтень 2024
Доктор хороший, приятный человек. Все рассказывает, полностью разложил по полочкам.
Вікторія 14 Жовтень 2024
Лікар взагалі дуже сподобався, в мене взагалі ніяких питань після візиту вже не залишилось, все дуже детально роз'яснив, консультація пройшла дуже спокійно, комфортно, залишились лише хороші враження.
Карина 08 Жовтень 2024
Лікар хороший, все мені розповів, я задоволена, дякую.
Юлія 26 Вересень 2024
Гарний спеціаліст, сподобалась надана онлайн консультація.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Софія 25 Вересень 2024
Візитом задоволена, буду продовжувати лікування, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right

Лікарі поблизу