add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр «ЛЕЛЕКА» - це сучасний лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу за напрямками: - гінекологія - ведення вагітності - пологи - неонатологія та педіатрія- діагностика - хірургія: оперативна гінекологія, флебологія, мамологія, абдомінальна, ендокринна хірургія, урологія, проктологія, баріатрична, пластична, амбулаторна хірургія- ендоскопія (гастро/колоноскопія) Медичний центр «ЛЕЛЕКА» - перший в Україні медичний заклад, акредитований за JCI. Це золотий стандарт якості у сфері охорони здоров’я у світі, що гарантує безпеку пацієнтів на усіх етапах.
Все сподобалось. Працівники на ресепшині привітливі, гарні.
Даша 22 Червень 2024
Сподобався сервіс.
Марія 10 Червень 2024
Все дуже сподобалося у цій клініці. І лікарі й медперсонал всі дуже хороші. Дуже вдячна за чудовий сервіс у клініці.
Ірина 18 Травень 2024
Все було добре у цій клініці.
Анонімно 03 Квітень 2024
Клініка супер, дуже все сподобалося.
Ніна 19 Березень 2024
Клініка на вищому рівні - звернулась саме до них, бо раніше вже відвідувала цю клініку, й знала, що там гарний сервіс.
Галина 14 Лютий 2024
Мені сподобалося у клініці.
Анастасія 14 Лютий 2024
Сподобалася клініка. У клініці акуратно, чисто, тепло, комфортно, дуже привітний персонал.
Людмила 20 Березень 2023
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Отримала усе на що розраховувала, тому за потреби, звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
Аліна 03 Грудень 2019
В клинике очень хороший сервис и очень комфортные, располагающие к себе люди, персонал.