Київ
Medical Dynasty

Medical Dynasty

Медичний центр
680відгуків
add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
MDclinic - сучасна медична клініка широкого профілю, що надає кваліфіковану і якісну лікарську допомогу для всієї родини. У клініці «Медична династія», розташованій у Києві, працюють лікарі більше 20 медичних напрямків, ведеться як дорослий, так і дитячий прийом
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Е. Пчилки, 3 ана карті
Дарницький м.Позняки
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка «Медична династія» (Medical Dynasty) є плодом успішних праць команди лікарів-професіоналів, які започаткували клініку у 2010 році. Для надання якісної і доступної лікарської допомоги клініка обладнана сучасним діагностичним і лікувальним обладнанням, прийом проводять лікарі-фахівці з вищої лікарської категорією і науковими  ступенями, а комфорт і затишок перебування у клініці досягається завдяки чуйному персоналу.

У клініці «Медична династія» надають медичні послуги за такими напрямками:

• акушерство;
  • ендокринологія;
  • діагностика;
  • масажний кабінет.

Послуги, що надаються в медичному центрі «Медична Династія»:

• високочастотна радіохвильова хірургія, яка використовується в гінекології.  Дана процедура володіє такими перевагами:
    • виконання атравматичної розрізу завдяки використанню високих частот;
    • зменшення необхідності накладення лігатур, затискачів, зниження механічної травматизації тканин у рані, мінімізація у післяопераційний період інфільтрації тканин і набряку;
    • коагуляція дрібних судин в один час з розтином;
    • дія високих температур є стерилізуюча - значно знижується ризик інфікування рани після операції завдяки стерилізують впливу високої температури під час процедури;
    • знеболюючий ефект під час проведення процедури - завдяки супутньої коагуляції нервових закінчень у рані сприяє обезболенню;
    • зниження рівня крововтрати - завдяки гарному гомеостазу при високочастотної коагуляції;
  • аргоноплазменна коагуляція, яка використовується в гінекології.  Дана процедура має такі переваги:
    • безконтактність методу, що виключає налипання тканини на електрод;
    • швидка, а також ефективна коагуляція при наявності плоских кровотеч на великих площах;
    • прискорене загоєння рани після операції завдяки відсутності карбонізації;
    • зменшення ймовірності перфорації порожнистих органів, пошкодження прилеглих тканин, органів завдяки обмеженою глибиною проникнення;
    • відсутність неприємних запахів, задимленого операційного поля;
  • денситометрія - рентгенологічний метод діагностики остеопорозу.  Дане дослідження проводиться на ділянках скелета в двох місцях - дистальній ділянці (променева кістка), середині діафіза великогомілкової.  Сутність процедури полягає в тому, що ультразвукова хвиля проходить уздовж кортикального шару трубчастих кісток.  Те, наскільки міцна кістка, аналізується за інтегральним показником Z-score, а також за швидкістю, з якою проходить звукова хвиля.  За часом процедура займає до 15 хвилин;
  • кольпоскопія - за допомогою використання спеціального оптичного приладу проводиться обстеження стану слизової шийки матки;
  • мікроскопія на флору урогенітальних виділень - дослідження мікробної флори в піхві;
  • лабораторна діагностика:
    • загальноклінічні дослідження;
    • цитоморфологічні методи;
    • біохімічні методи;
    • метод ПЛР - полімеразної ланцюгової реакції;
    • пренатальна діагностика;
    • унікальна система по оцінці стану біоценозу сечостатевої системи "Фемофлор" - кількісна ПЛР, що проводиться в режимі реального часу;
  • мануальна терапія;
  • лікувальний масаж.

У клініці «Медична Династія» проводиться вакцинація дітей і дорослих такими препаратами:

• Infanrix ™ / ІНФАНРИКС ™;
  • Rotarix ™ / Ротарікс ™;
  • Infanrix ™ IRV / ІНФАНРИКС ™ ІПВ;
  • Infanrix ™ HEXA / ІНФАНРИКС ™ ГЕКСА;
  • ЦЕРВАРИКС ™;
  • Engerix ™ -B / Енджерікс ™ -B для дорослих;
  • Priorix ™ / Пріорікс ™.

Також в «Медичній Династії» проходять спеціальні програми:

• спостереження вагітності - амбулаторне спостереження в період 6 - 40 тиждень.  Включає консультування фахівців, інструментальну діагностику, лабораторну діагностику, видачу обмінної карти;
  • оформлення дитини до дошкільного навчального закладу, в школу - відвідування педіатра, ортопеда, окуліста, невролога, хірурга, отоларинголога, стоматолога, логопеда, психолога, а також здача аналізів.
  • медичний огляд школярів - консультація педіатра, взяття проби Руф'є, оформлення медичних документів.

Обладнання клініки «Медична Династія»:

• діагностика в лабораторних умовах;
  • УЗД діагностика (включаючи денситометрію);
  • кольпоскоп - оптичний прилад для обстеження слизової шийки матки;
  • система «Фемофлор» - оцінка стану біоценозу сечостатевої системи.

Кредо професійної діяльності клініки - "потреби пацієнта насамперед".

Перевірені відгуки про клініку
Ольга 16 Травень 2025
Все пройшло добре на візиті. Ортопед - травматолог Чеверда Андрій Іванович - чудовий лікар.Він уважний до пацієнтів та професійний, як лікар. Нам все сподобалось.
Павло 27 Березень 2025
В клініці все пройшло чудово, дякую.
Алла 19 Березень 2025
Добре пройшов візит в цю клініку, дуже все сподобалося.
Людмила 01 Березень 2025
В клініку звертаюся не сперше, задоволена обслуговуванням, дякую.
Іванна 06 Лютий 2025
Задоволена дуже повноцінною консультаціює! Рекомендую