До кінця року надається знижка в 970 грн на професійну комплексну чистку зубів з Са.
Акція -15% до кінця 2025 року на комплексне УЗД для жінок! Пройдіть повну діагностику жіночого організму за один візит у Клініці Доброго Доктора — турбота про здоров’я стає простою, швидкою та комфортною.
Акція 15% знижки на комплексне УЗД для чоловіків! Повна діагностика органів сечостатевої системи за один візит допоможе вчасно виявити запальні процеси та порушення.
Поверніть своїй усмішці здоров’я, красу та впевненість разом із преміальними швейцарськими імплантами Straumann. До кінця 2025 року надається знижка 4 180 грн на імплантацію з протезуванням «під ключ».
Зараз саме час здійснити мрію! До кінця 2025 року надається 25% знижки на вініри «під ключ».
Поверніть своїй шкірі молодість і сяйво з Rejuran S — інноваційною процедурою, що відновлює клітини зсередини. Лише зараз — знижка 30%: оберіть природне омолодження без фільтрів і «ефекту маски»!
Піклуйтесь про жіноче здоров’я вчасно. Check-up «Гінекологічний скринінг» — це щорічне обстеження, яке допоможе виявити можливі зміни ще до появи симптомів. У пакеті — консультація гінеколога, відеокольпоскопія, УЗД, мазки та ПАП-тест. Все необхідне для впевненості та спокою — зі знижкою 300 грн (ціна 2 750 грн).
Комплексне обстеження для турботи про жіноче здоров’я. Гінекологічний скринінг + ВПЛ включає консультацію гінеколога, УЗД, відеокольпоскопію, мазки, ПАП-тест та кількісне ПЛР-дослідження на ВПЛ високих ризиків. Ціна зі знижкою — 3 960 грн.
Піклуйтеся про себе з точністю. Гінекологічний скринінг з рідинною цитологією — сучасне обстеження для раннього виявлення змін шийки матки.У пакеті — консультація, УЗД, відеокольпоскопія, мазки та рідинна цитологія, яка дає точніші результати, ніж звичайний ПАП-тест. Знижка 340 грн!
Комплексна турбота про жіноче здоров’я. Гінекологічний скринінг + ВПЛ з рідинною цитологією — повне обстеження для точного контролю стану шийки матки та виявлення ВПЛ високих ризиків. Усе необхідне в одному пакеті — консультація, УЗД, цитологія та ПЛР-аналіз ВПЛ. Знижка 480 грн — ціна 4 280 грн.
Комплексна програма Check-up «Чоловіче здоров’я» — це повна діагностика стану сечостатевої системи для раннього виявлення прихованих проблем. Пакет включає консультацію уролога, УЗД нирок, передміхурової залози та калитки, загальний аналіз сечі й повторний прийом із рекомендаціями. Економія 360 грн — ціна зі знижкою 3 220 грн.
Повна діагностика для чоловіків після 40 років. Check-up «Чоловіче здоров’я після 40 років» включає аналіз крові, ПСА, УЗД нирок, передміхурової залози та калитки, загальний аналіз сечі та консультації уролога з рекомендаціями. Економія 390 грн — ціна зі знижкою 3 540 грн.
Комплексна турбота про жіноче здоров’я. Базова програма «Жіноче здоров’я» включає консультації гінеколога, УЗД, відеокольпоскопію, ПАП-тест, ПЛР-діагностику та бакпосів із антибіотикограмою. Все необхідне для профілактичного щорічного огляду — зі знижкою 590 грн, ціна 5 250 грн.
«Жіноче здоров’я» з рідинною цитологією — точний скринінг для раннього виявлення змін шийки матки. Допомагає вчасно діагностувати потенційні проблеми, зберегти здоров’я та впевненість у собі. «Жіноче здоров’я» з рідинною цитологією включає всі обстеження базового пакету, але замість звичайного ПАП-тесту використовується більш інформативна рідинна цитологія. Економія 620 грн — ціна зі знижкою 5 580 грн.
Розширена турбота про жіноче здоров’я . Програма «Жіноче здоров’я +» включає всі обстеження базового пакету та додатково біохімічний скринінг, онкологічну панель, УЗД молочних залоз і детальну мікроскопію. Рекомендована при гормональних порушеннях, болях або плануванні вагітності — зі знижкою 960 грн, ціна 8 680 грн.
Максимальна турбота про жіноче здоров’я. Програма «Жіноче здоров’я +» з рідинною цитологією включає всі обстеження розширеного пакету, але з більш точним скринінгом шийки матки за допомогою рідинної цитології. Економія 1 000 грн — ціна зі знижкою 9 000 грн.