«Лівобережний центр проктології» – спеціалізований медичний заклад, де пацієнти отримують комплексну допомогу: діагностику, консервативне та хірургічне лікування, а також супровід під час реабілітації. Для нас важлива ефективність, а не антураж. У нас немає VIP-залів – у нас є ефективні підходи до діагностики, терапії, хірургії та відновлення. Проводиться лікування дітей, дорослих та осіб похилого віку. Поєднання передових технологій, тривалої клінічної практики, високих стандартів безпеки, поваги й тактовності до пацієнтів дозволяє досягнути бажаних результатів як у консервативному, так і у хірургічному лікуванні за доступними цінами.
Матеріально-технічна база центру включає сучасні кабінети, оглядову, операційну та зручну палату денного стаціонару. Серед наявного обладнання: апарат для біозварювання «ПАТОНМЕД»; біполярні медичні інструменти «АЛЕФ»; біоклеї, розроблені Інститутом біохімії імені О.В. Палладіна НАН України; модернізовані електроміостимулятори українського виробництва; хірургічні набори інструментів та анестезіологічне обладнання у повному обсязі для виконання проктологічних операцій; різноманітні набори ректоскопів та аноскопів; апаратура для проведення сфінктерометрії; кардіологічні холтери для моніторингу артеріального тиску виробництва компанії BPM; кардіологічні холтери для ЕКГ виробництва компанії Bpm; кардіограф 12-канальний виробництва компанії General Electric; Кардіограф 12-канальний виробництва компанії Bpm тощо. Завдяки цьому ми можемо проводити як амбулаторне, так і короткотривале стаціонарне лікування з максимальною зручністю для пацієнта.
До переліку послуг входять: первинна консультація, діагностика, оперативне та консервативне лікування, а також супровід на етапі відновлення. Значну увагу команда приділяє профілактиці й ранньому виявленню захворювань, що є основою ефективної медичної допомоги.
У «Лівобережному центрі проктології» проводиться діагностика та лікування таких проктологічних захворювань:
Використовуються такі методи лікування:
Послуги стоматерапевта, перев’язки будь-якої складності (крім офтальмологічних), ведення пацієнтів у післяопераційному періоді, зняття швів, обробка післяопераційних ран.
Проводиться ано-прокто-сфінктерометрія, що включає експертні висновки проктолога з вказанням ступеня функціональної недостатності анального каналу та прямої кишки для проходження комісій з інвалідності.
Пам’ятайте: своєчасна консультація у лікаря-проктолога – запорука швидкого одужання та збереження вашого здоров’я! Ми завжди готові допомогти вам у розв’язанні делікатних питань, використовуючи сучасні підходи й технології, із максимальним професіоналізмом, тактовністю та повагою.