add_box Акушерство Генетика Гінекологія Репродуктологія Урологія ... ще
Клініка репродуктивного здоров'я «ICSI Clinic (ІКСІ Клінік)» — багатопрофільний медичний центр. Основні напрямки клініки є діагностика і лікування найважчих форм безпліддя (ЕКО, сурогатне материнство, донорство клітин), лікування гінекологічних захворювань, а також малоінвазивна і традиційна хірургія
пренатальна підготовка плода у випадку з ризиком передчасних пологів (2012);
скорочення ризику тотальної фрагментації ембріонів (2017);
зниження ризику розвитку синдрому гіперстимуляції яєчників (2018);
ефективність ЕКЗ в природному циклі (2019).
Переваги
До послуг клієнтів в центрі надають широкий перелік гінекологічних пакетів обстеження. У клініці є власна генетична лабораторія, яка працює з 2002 року. Передімплантаційна діагностика була впроваджена з перших днів заснування лабораторії і вже в 2003 році в стінах клініки народилася перша дитина.
У лабораторії зможуть провести цитогенетичні, молекулярно-цитогенетичні та молекулярні дослідження ембріонів і пацієнтів.
Також, «ICSI Clinic» пропонує унікальну послугу «Хромосомний паспорт» плода» — визначення хромосомного набору плода на 9-12 тижні вагітності для того, щоб виключити близько 1000 хромосомних захворювань і синдромів, в тому числі синдрому Дауна, Едвардса, Патау та інших.
Послуги
За послугами центру «ICSI Clinic» звертаються пацієнти зі всього світу. В рамках допомоги пацієнтам з-за кордону розроблені:
індивідуальний підбір програми лікування безпліддя;
супровідна логістика при відвідуванні Києва;
юридичний супровід пацієнтів.
Перевірені відгуки про клініку
Августина 22 Лютий 2022
Клиника поменяла доктора не предупредив, этот момент меня возмутил
Відповідь клініки 29 Жовтень 2025
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Шкода, що під час лікування виникла ситуація зі зміною лікаря без попередження.
Ми цінуємо такі зауваження та вже вдосконалили внутрішню комунікацію, щоб подібні ситуації не повторювалися.
З повагою, команда ICSI Clinic
Ксения 08 Листопад 2019
Очень теплая атмосфера на приеме, уютная и чистая клиника.