Агапіт

Ціни послуг мережі клініки Агапіт

Медичний центр
4.8
582відгуки
Медичний центр «Агапіт» є багатопрофільним закладом охорони здоров'я, що включає в себе 2 підрозділи. У двох філіях МЦ «Агапіт» працюють кваліфіковані професіонали: досвідчені лікарі, уважний медичний персонал та адміністрація. Пацієнтам надається безліч послуг з функціональної та ультразвукової діагностики, консультації вузькоспеціалізованих лікарів, стоматологічне лікування та терапія в умовах денного стаціонару.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Медичний центр «Агапіт». Працюємо для Вас з 2014 року. Наша головна перевага — мультидисциплінарність: більше 30 медичних напрямків в одному місці. Вам не потрібно їздити містом до різних спеціалістів — усі необхідні фахівці та діагностика (УЗД, рентген, функціональна діагностика) доступні тут і зараз. Лікарі проводять ретельний огляд, одразу дають вичерпні відповіді та за необхідності пропонують рішення на місці. Ми цінуємо ваш час та здоров'я: зручний онлайн-запис, нагадування про візит, прозорі ціни та гнучка система знижок. Приходьте — переконайтеся, що якісна медицина може бути доступною та комфортною.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Будівельників, 30на карті
Дніпровський м.Дарниця
add_box Гінекологія Оториноларингологія Пластична хірургія Проктологія Травматологія Урологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Мішуги, 2на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.
Акушерство
Анестезіологія