Проводить первинний огляд, робить цифрову отоскопію, непряму ларингоскопію, анемізацію слизової носа, забір мазків на патологічну флору, рентгенографію дихальних пазух носа. Веде прийом як сурдолог.
Спеціаліст з багаторічним стажем, Юрій Вікторович Павлюк є професіоналом у сфері лікування різноманітних патологій вуха, горла і носа. Регулярне впровадження нових технологій дозволяє досягати успіху навіть при найскладніших випадках.
Віта Миколаївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань та патологій ЛОР-органів. Проводить консультативний прийом, огляд, видалення сірчаної корки, промивання ДПН методом переміщення та ін. Займається лікуванням риніту, отиту, тонзиліту, гаймориту, фарингіту
Лікар-оториноларинголог, ЛОР-хірург, пластичний хірург. Проводить хірургічні втручання з використанням відеоендоскопічної апаратури і шейверної системи при різній патології порожнини носа, навколоносових синусів, носової частини глотки і основи черепа (FESS)
Марина Володимирівна займається лікуванням захворювань та патологій ЛОР-органів. Проводить продування слухових труб по Політцеру, видалення сірчаної корки, промивання лакун мигдаликів лікарськими препаратами та ін. Займається лікуванням отиту, риніту, тонзиліту, гаймориту, назофарингіту
Чому я працюю лікарем?
Тому що маю мрію, щоб українська медицина стала відомою на весь світ. У нас чи не найкращі та найрозумніші лікарі у всьому світі. Те, що ми робимо із нашими можливостями та із нашим бажанням, заслуговує дійсно уваги.