Лікар акушер-гінеколог, мамолог, кандидат медичних наук має 35 років стажу з них 30 років роботи в пологовому будинку. Марина Леонтіївна володіє класичними хірургічними методиками, усіма методиками малих операцій та новітніми технологіями в естетичній гінекології: ниткова пластика, звуження та біоревіталізація гіалуроновою кислотою, введення біоідентичних пілет
В професійній діяльності керується сучасними і доказовими міжнародними рекомендаціями з урахуванням особливостей здоров’я кожного свого пацієнта.
Проводить профілактику, діагностику та лікування усіх найбільш поширених гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей.
Галузі, що цікавлять найбільше:
-гастроентерологія,
-ендокринологія,
-медична психологія, психіатрія, психотерапія,
-кардіологія.
Вважає, що лише завдяки спільним зусиллям команди «пацієнт+лікар» можна досягти якісного результату.
Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
Наші маленькі відвідувачі обожнюють візити до Катерини, тому що під час них ніколи не буває нудно! Дитина не відчуватиме ніякого страху, адже лікарка має чудовий підхід до кожного маленького пацієнта та завжди у позитивному настрої! Лікування дитини — справа, що потребує багато знань, вмінь та навичок комунікації. Катерина Михайлівна саме та лікарка, яка має усі необхідні ресурси для спостереження та лікування для Вашої дитини!
Чому я працюю лікарем?
Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Чому я працюю лікарем?
Моя професія є моїм покликанням допомагати людям один із важливих принципів у ній.
Тому образ лікаря в уяві багатьох людей пов’язаний із надією й захистом. Кажуть, що лікар – це посередник між людиною і Богом. Дійсно, у багатьох ситуаціях лікар є останньою рятівною інстанцією для хворого