В професійній діяльності керується сучасними і доказовими міжнародними рекомендаціями з урахуванням особливостей здоров’я кожного свого пацієнта.
Проводить профілактику, діагностику та лікування усіх найбільш поширених гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей.
Галузі, що цікавлять найбільше:
-гастроентерологія,
-ендокринологія,
-медична психологія, психіатрія, психотерапія,
-кардіологія.
Вважає, що лише завдяки спільним зусиллям команди «пацієнт+лікар» можна досягти якісного результату.
Проводжу ультразвукову діагностику у дорослих і дітей будь-якого віку: від новонароджених до пацієнтів літнього віку. Маю клінічний досвід роботи лікарем-терапевтом у стаціонарі, що дозволяє глибше аналізувати результати досліджень і формувати обґрунтовані висновки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
У своїй професійній діяльності лікар керується чинними клінічними протоколами та стандартами, зокрема рекомендаціями міжнародних професійних асоціацій. Забезпечує високу якість та інформативність ультразвукових досліджень, коректно формулює протоколи та висновки, володіє навичками диференційної діагностики. Постійно підвищує свій професійний рівень, бере участь у конференціях, семінарах, проходить курси тематичного удосконалення. Відзначається відповідальністю, уважністю до пацієнтів, дотриманням принципів медичної етики та деонтології.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
«Моє завдання — попереджувати хвороби, лікувати гострі стани та супроводжувати людей із хронічними захворюваннями. Я вірю в довіру, відкритий діалог і медицину без страху»
Лікар Ірина Станіславівна, засновниця клініки Dr.Oryshchukмає досвід роботи більше 15 років та тисячі вдячних паціентів. Тільки найкращі матеріали та сучасні методики лікування.