Дитячі лікарі Вінниці

Вінниця, вул. Київська, 5
Сімейний лікар Попик Зінаїда Володимирівна має великий досвід в лікуванні широкого спектра найпоширеніших захворювань. Професійна підготовка Зінаїди Володимирівни дозволяє грамотно займатися профілактикою, діагностувати і лікувати велику кількість проблем зі здоров'ям, з якими звертаються пацієнти.
Лікар консультує та оглядає пацієнтів, проводить діагностику проблем за допомогою дерматоскопії. Робить електроексцизію СВЧ папілом, кондилом, себорейних кератом зі знеболюванням або без нього, а також кріодеструкцію папілом, бородавок, контагіозного молюску, мозолів, кріотерапію. Видаляє міліуми
Денис Вікторович дитячий лікар хірург, уролог, першої категорії. Проводить консервативне та хірургічне лікування захворювань сечостатевої системи.
Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Сімейний лікар Лихвар Наталія Олегівна приймає пацієнтів для лікарської консультації, огляду, спостереження і лікування пацієнтів будь-якого віку. Лікар загальної практики Наталія Олегівна, лікує гострі та хронічні захворювання верхніх і нижніх дихальних шляхів, патології ЛОР органів, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, кістково-м'язової системи, нервової системи, вірусні, бактеріальні, грибкові ураження органів.
Лікар спеціалізується на дитячій алергології. Веде консультативний прийом, огляд спірографію та шкірні алергопроби
Вінниця, вул. Київська, 5
Галина Станіславівна дитячий лікар нефролог. Проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань нирок. Лікар спеціалізується на лікуванні: розладів сечовипускання, нетримання сечі у віці старше 5 років, зміни в області нирок за даними УЗД, повторні епізоди необґрунтованого підвищення температури тіла, та ін.
Вінниця, ул. Маяковского, 141
Отоларинголог першої категорії зі стажем роботи понад 15 років. Доктор веде консультативний прийом пацієнтів. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів. Володіє ендоскопічною технікою обстеження вуха, носа, горла (в наявності сучасне медичне обладнання: ЛОР-комбайн, ендоскопія). Займається лікуванням захворювань вуха, горла і носа у дітей і дорослих: риніти, синусити, фарингіти, тонзиліти, запалення середнього вуха, аденоїдити, сірчані пробки, зовнішні отити, видалення сторонніх тіл. Виконує процедур