Дитячі лікарі Вінниці

Лікар УЗД-фахівець Гнатюк Наталя Андріївна на Doc.ua
УЗД-спеціаліст другої категорії спеціалізується на ультразвуковій діагностиці внутрішніх органів дорослих да дітей, вен нижніх кінцівок, щитовидної залози та органів сечовидільної системи
Лікар Педіатр Тихолаз Оксана Валеріївна на Doc.ua
Тихолаз Оксана Валеріївна
Лікар першої категорії
Спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, вітряна віспа та інші
Лікар Невролог Мутигулліна  Марія  Андріївна на Doc.ua
Марія Андріївна – лікар дитячий невролог. Має великий досвід роботи з глибоко недоношеними дітьми та дітьми, які перенесли гіпоксію, крововилив у мозок у перинатальному центрі, реанімаційному відділенні, патології новонароджених «Центру Матері та Дитини». Лікар першої категорії, який надає консультативну, діагностичну допомогу, має методику «нейросонографія».
Лікар Ортодонт, Стоматолог Єрошенко Алла Віталіївна на Doc.ua
Алла Віталіївна - досвідчений стоматолог, лікує дорослих і дітей. Проводить процедуру лікування карієсу, кореневих каналів, естетичну реставрацію зубів, фторовані зубів, відбілювання зубів і лікування тканин пародонту
Лікар Сімейний лікар Бевз Марина Павлівна на Doc.ua
Марина Павлівна проводить консультативні прийоми, огляд, призначення схем лікування, спірографію, небулайзерну терапію. Займається лікуванням ГРВІ, бронхіту, пневмонії, бронхіальної астми, назофарингіту та ін.
Лікар УЗД-фахівець, Лікар екстреної медицини Запіченко  Тетяна  Олександрівна на Doc.ua
Вінниця, вул. Пирогова 46, 13 корпус
Тетяна Олександрівна лікар першої категорії з медицини невідкладних станів та лікар ультразвуковоії діагностики. Приймає дорослих та дітей від 0 років. Проводить УЗД всіх систем організму окрім серця. Тетяна Олександрівна постійно вдосконалює свої знання та вміння з допомогою симпозіумів, конференцій, семінарів.
Лікар Психолог, Психотерапевт Королец Ірина Яківна на Doc.ua
Львів, вул. Політехнічна, 4
Лікар спеціалізується на клінічної психології та психотерапії. Проводить психодіагностику, індивідуальні консультації, групову роботу з дітьми, що мають агресивну поведінку, групи підтримки при втраті, когнітивно-поведінкову психотерапію. Веде прийом для дітей від 3-х років
Лікар Педіатр Медражевська Яна Опанасівна на Doc.ua
Лікар оцінює загальний стан новонародженої дитини, перевіяє розвиток нервової системи та загальний фізичний стан. Перевіряє розвиток у плані росту та ваги. Ставить планову вакцину, розробляє індивідуальні схеми вакцинації. Лікує вірусні та інфекційні захворювання
Лікар Педіатр Деркач Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар Педіатр, Дерматовенеролог Кінзерська Ганна Олексіївна на Doc.ua
Анна Олексіївна - дерматовенеролог, доктор другої кваліфікаційної категорії. Здійснює дорослий і дитячий консультативний прийом, займається профілактичними заходами, лікуванням захворювань шкіри і її придатків різного патогенезу.