Дитячі лікарі Вінниці

Лікар Гематолог Горбик Світлана Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гематології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гематологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Лікар Логопед Безбах Наталія Віталіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні дефектів мовлення, відновлення дихальної, жувальної і мовної функції. Проводить комплексну терапію зі слабочуючими людьми. Займається лікуванням гнусавости, дислексії, дизартрії, порушення вимови
Лікар УЗД-фахівець Арсенюк Олена Володимирівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Мені завжди хотілося допомагати людям, а найбільше — запобігати погіршенню стану їхнього здоров'я. Саме тому я обрала діагностику, щоб виявляти та запобігати захворюванням на різних етапах розвитку і таким чином сприяти швидкому одужанню.
Лікар Педіатр Борсенко Катерина Михайлівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Лікар – це дуже відповідальна спеціальність, обираючи цей шлях, ти розумієш, що будеш віддавати всі свої сили та натхнення, на те, щоб допомогти маленькому населенню нашої країни. Мені дуже подобається спілкуватись із дітками, знаходити спільну мову із кожним, хто звертається за допомогою. Діти часто потребують особливого підходу та захисту і я намагаюсь їм це забезпечити. Бачити як після твого лікування, маленькі пацієнти одужують, це те заради чого ти обирала цю спеціальність. Завжди є бажання та ціль постійно вчитись, розвиватись, вдосконалювати себе та ставати кращою в педіатрії з кожним днем.