Вінниця

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Коробко Ірина Василівна на Doc.ua
Консультація
Ірина Василівна проводить ультразвукову діагностику внутрішніх органів дітям від народження до 16 років
Лікар Педіатр Надкернична Іліна Ігорівна на Doc.ua
Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
Лікар Терапевт, Сімейний лікар, Діагност Барзак  Надія  Сергіївна  на Doc.ua
В професійній діяльності керується сучасними і доказовими міжнародними рекомендаціями з урахуванням особливостей здоров’я кожного свого пацієнта. Проводить профілактику, діагностику та лікування усіх найбільш поширених гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей. Галузі, що цікавлять найбільше: -гастроентерологія, -ендокринологія, -медична психологія, психіатрія, психотерапія, -кардіологія. Вважає, що лише завдяки спільним зусиллям команди «пацієнт+лікар» можна досягти якісного результату.
Лікар Сімейний лікар Чернецька  Руслана  Вікторівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Кізіна   Ірина  Євгенівна   на Doc.ua
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Ірина Євгенівна ефективно вирішує широкий спектр дерматологічних та венерологічних проблем. Ірина Євгенівна є доцентом, кандидатом медичних наук по дерматовенерології, а також висококваліфікованим фахівцем з багаторічним досвідом роботи. Ірина Євгенівна відвідє міжнародні конференції та семінари, що дозволяє їй впроваджувати найсучасніші методи лікування та догляду за шкірою.
Лікар Педіатр Митрашевська Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар педіатр. Проводить огляд і лікування хворих дітей з патологією всіх органів і систем. Володіє отоскопією, пульсоксиметрією. Оформляє і видає мед. документації. Член Української Асоціації Лікарів Амбулаторної Медицини та ін.
Лікар Ортопед, Ортопед-травматолог  Веремій Олег Андрійович на Doc.ua
Лікар Мануальный терапевт, Рефлексотерапевт, Сексопатолог, Уролог, Лікар нетрадиційної медицини Корицький Олег Вікторович на Doc.ua
Займає посаду головного лікаря в клініці. Олег Вікторович спеціалізується на урології, рефлексотерапії, сексопатології, остеопатії, мануальній терапії. Проводить електропунктурну діагностику і вегетативно-резонансний тест.
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Федишена Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Федишена займається діагностуванням та подальшим лікуванням юних пацієнтів. Тетяна Анатоліївна займається оцінкою фізичного і нервово-психічного розвитку дитини, також вона визначає дітей по групах здоров'я, виписує рекомендації по вигодовуванню дитини, щодо її виховання, веде профілактику хвороб хронічного перебігу.
Лікар Офтальмолог Кривов'яз Сергій Олександрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Офтальмолог, займається лікуванням аномалій рефракції, дистрофічних і запальних захворювань ока (переднього і заднього відрізка), термінальної глаукоми, що болить. Використовує хірургічні та лазерні методи лікування.
chevron_left
Показати ще 9 Лікаріautorenew
6 7 chevron_right