Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
В професійній діяльності керується сучасними і доказовими міжнародними рекомендаціями з урахуванням особливостей здоров’я кожного свого пацієнта.
Проводить профілактику, діагностику та лікування усіх найбільш поширених гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей.
Галузі, що цікавлять найбільше:
-гастроентерологія,
-ендокринологія,
-медична психологія, психіатрія, психотерапія,
-кардіологія.
Вважає, що лише завдяки спільним зусиллям команди «пацієнт+лікар» можна досягти якісного результату.
Чому я працюю лікарем?
Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Ірина Євгенівна ефективно вирішує широкий спектр дерматологічних та венерологічних проблем.
Ірина Євгенівна є доцентом, кандидатом медичних наук по дерматовенерології, а також висококваліфікованим фахівцем з багаторічним досвідом роботи.
Ірина Євгенівна відвідє міжнародні конференції та семінари, що дозволяє їй впроваджувати найсучасніші методи лікування та догляду за шкірою.
Лікар педіатр. Проводить огляд і лікування хворих дітей з патологією всіх органів і систем. Володіє отоскопією, пульсоксиметрією. Оформляє і видає мед. документації. Член Української Асоціації Лікарів Амбулаторної Медицини та ін.
Займає посаду головного лікаря в клініці. Олег Вікторович спеціалізується на урології, рефлексотерапії, сексопатології, остеопатії, мануальній терапії. Проводить електропунктурну діагностику і вегетативно-резонансний тест.
Доктор Федишена займається діагностуванням та подальшим лікуванням юних пацієнтів. Тетяна Анатоліївна займається оцінкою фізичного і нервово-психічного розвитку дитини, також вона визначає дітей по групах здоров'я, виписує рекомендації по вигодовуванню дитини, щодо її виховання, веде профілактику хвороб хронічного перебігу.
Офтальмолог, займається лікуванням аномалій рефракції, дистрофічних і запальних захворювань ока (переднього і заднього відрізка), термінальної глаукоми, що болить. Використовує хірургічні та лазерні методи лікування.