Проводить ультразвукове дослідження на надсучасному обладнанні. Допомагає розпізнати хворобу на ранніх стадіях, оцінити морфологічну картину та функціональний стан органів та систем.
Поліна Віталіївна проводить ультразвукове дослідження на надсучасному обладнанні. Допомагає розпізнати хворобу на ранніх стадіях, оцінити морфологічну картину та функціональний стан органів та систем.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД-діагностику внутрішніх органів, а також розшифровку діагностичних досліджень. Удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, УЗД-діагностику, розшифровку діагностичних досліджень та направлення до вузькопрофільних фахівців. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів